Darker than Black: Gemini of the Meteor

Darker than Black: Gemini of the Meteor (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Végre elkezdődött a Nagy Ő! ^^ A 2007-es Darker than black újabb szériával drukkol elő a Bones stúdió jóvoltából. Viszontlátjuk a régi szereplőket az első sorozat végétől számított 2 év múlva, sőt, kapunk egy nagyon cuki új főhős lányt, akinek a családi tragédiája folyja körül az egészet. De ne ijedjünk meg az első rész után, melyben a régi, majdhogy nem megkedvelt karakterek közül egy pár rögtön meghal.

A történet röviden: 2 év telt el azóta, hogy Hei és Yin sikeresen elmenekült a Szindikátus elől Oroszországba. Itt Hei találkozik egy fiatal lánnyal, Suou Pavlichenko-val, akinek a családja belekeveredett ebbe a titkos háborúba a „Contractor„-ok és a változatos katonai szervezetek között. Suou-nak van egy ikerbátyja, Shion, aki két évvel ezelőtt Contractor lett. A fiú elvesztette érdeklődését a családja iránt, egyedül talán a kishúga miatt őrzött meg magában valami emberit. Ám egy nap katonák támadják meg kutató édesapjuk otthonát/laborát, akit meg is ölnek, a gyerekeknek pedig menekülniük kell. Suou és Shion elszakadnak egymástól, és csak ezzel kezdődnek igazán Suou kalandjai.

Sci-fi, természetfeletti, posztapokaliptikus világkép, a már megszokott módon. A hangulat sötét, a zenék kimagaslóak, bár még az openinghez nem volt szerencsém, de a háttérzenék állatiak. Az ending is fülbemászó, az első évadból már jól ismert Abingdon School Boys adja elő. Akik látték az első évadot, azoknak kötelező a folytatás ;)!

Ui.: az ANN oldalán eddig 12 epizód cím van feltüntetve hozzá, remélem azért etttől hosszabb lesz.

Linkek: ANN.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .