Porcelán babák by Marina Bychkova

Porcelán babák by Marina Bychkova

Porcelán babák by Marina Bychkova

Ez valami hihetetlen! Véletlenül akadtam rá ezekre a porcelán babákról készült fotókra DeviantArton, és nem bírtam ki, hogy meg ne osszam veletek ezt a gyönyörűséget! Egy kanadai hölgy, Marina Bychkova készíti ezeket a csodaszép babákat, és eszméletlen hogy mennyire részletesen kidolgozottak, mind a ruháik és a kiegészítőik. Sőt, még a testük is. És a babák színezése, a szemük…teljesen olyan, mintha igazi érzelmeket tükrözne. Mellesleg nagyon is manga stílúsú kicsit az egész látvány.

Azt hiszem egy édes álom marad a számomra, hogy egyszer a kezem között tarthassak egy ilyen csodát (2000 dollárba kerülne rendelni, de erre még rájönnek a kiegészítők költségei is). Szóval nekünk nyálcsorgató mű élvezőknek csak a fotók maradnak a készítő hivatalos honlapján. Rengeteg témában készít a művésznő babákat pl.: Alice csodaországból, szirén, kínai leánykák, stb. Emellett a kép kompozíciók is mesteriek. Szóval, akit érdekel annak nagyon ajánlom, hogy látogasson el a következő oldalra: The Enchanted Doll.com

(Visited 78 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .