Tomu Ohmi: Midnight Secretery (manga; 2006-)

Tomu Ohmi: Midnight Secretery (manga; 2006-)

Tomu Ohmi: Midnight Secretery

A leírások sorában kicsit megemlékezek egyik személyes kedvenc mangámról, a Midnight Secretery-ről, ami egy josei műfajú alkotás. A történet 2006-ban debütált a Shogakukan kiadónál, és jelenleg 6 kötete érhető el. Tomu Ohmi előszeretettel nyúl természetfeletti lényekhez, ha egy Office Lady szerelmi históriáját akarja velünk megosztani, legyen az akár farkasember, vagy vámpír.

A Midnight Secretery-ben adott a tökéletes titkárnő, Kaya Satozuka, aki hatalmas szemeit, és gyerekes arcát, egy komoly, dolgozó nő álarca, és szemüvege mögé rejti. Ám a csinos nő élete gyökeresen megváltozik, mikor a Touma Vállalat igazgatójának, Kyouhei Toumának lesz az alkalmazottja. Az éjszakai kicsapongásairól híres, jóképű és fiatal főnök, csöppet sem bánik kesztyűs kézzel személyi titkárnőjével, ráadásul csak éjjel dolgozik. Kaya minden napjai azzal telnek, hogy főnöke parancsaira ugrál, találkát szervez neki a zsebkönyvében található 50 nő valamelyikével. De egy szerencsétlen véletlen folytán, egyszer Kaya rajta kapja főnökét, hogy egyik „alkalmi barátnőjének” vérét szívja az irodájában. Ekkor derül ki, hogy Touma egy vámpír. Kaya különös vonzalmat kezd el érezni rejtélyes főnöke iránt, ahelyett hogy egy normál ember logikájával kiborult volna a történteken.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .