Marugoto Ore no Mono / You’re Completely Mine (manga; 2007; 1 kötet)

Marugoto Ore no Mono / You’re Completely Mine (manga; 2007; 1 kötet)

Marugoto Ore no Mono / You're Completely Mine (manga; 2007; 1 kötet)
Marugoto Ore no Mono (2007)

Még egy mainstream shoujo manga. Gyerekkori barátság, majd elválás, és 10 év után újratalálkozás, és rácsodálkozás egymásra, hogy hogy megnőttünk. Végül értetlenkedés, váratlan szerelmi vallomások, és voala kész a szívtipró kánon.

Mikor kicsik voltunk olyan édes voltál…

Rinko visszatér gyerekkori városába, és már izgatottan várja hogy viszontlássa egykori játszópajtását, a a félénk Shutát. A kisfiút mindig Rinko védte meg a rossz fiúktól, illetve mindig anyáskodott felette, így alig várja hogy újra a kis cuki fiút pártfogásába vegye. Meglepetésére amikor kérdezősködik a srác után új középiskolájában, kiderül, hogy Shuta a diáktanács elnöke, a fél suli oda van érte, ráadásul olyan macsó és hidegvérű szépfiú, hogy senki se mer ujjat húzni vele. Rinko azt hiszi egy másik fiúról van szó. Ezt az érzést tovább erősíti első találkozása a fiúval, aki szemtelen, nagyképű és egyáltalán nem olyan gyámoltalan mint emlékezett rá hősnőnk. A srác rögtön be is kényszeríti a lányt a diáktanácsba, ahol további 2 bishi várja a megszeppent hősnőt. Krokodil könnyek, romantikus pillanatok, és az érthetetlen kérdések sora kavarog Rinko fejében: mégis Shuta mikor lett ilyen vagány vezéregyéniség? Persze a nem minden arany ami fénylik elv alapján, Shuta sem olyan kőkemény fenegyerek ahogy mutatja. Egy kis féltékenykedés, tapizás és már kész is az 1 kötetes manga, amely néhol vicces, néhol még kicsit erotikus. A grafika is egész cuki, bár nagyon sablonos a történet.

Linkek: Baka-Updates Manga (eng); TenManga (eng); MangaFox (eng)

(Visited 113 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .