Animefandub-verseny (Tavaszi MondoCon 2019)

Keltsd életre Te az animekaraktereket! Kipróbálnád, hogy milyen seiyuuként szinkronizálni egy rövid animejelenetben? Szívesen színészkednél, bolondoznál, üvöltenél, vagy éppen utánoznál fura japános hangeffekteket? Akkor jelentkezz VIII. Animefandub-versenyünkre!

Idén tavasszal újabb négy animejelenettel bővítettük adatbázisunkat, szemezgetve aktuális közönségkedvencekkel és régi nagyágyúkkal, így kipróbálhatod magad az alábbi jelenetek egyikében:

Ám, ha ezeknél a jeleneteknél többre vagy éppen másra vágynál, vagy éppen paródiát írnál, akkor a minden eddig kijött fandub-jelenetünk közül kedvedre választhatsz egyet!

És akkor a lényeg… hogy tudsz jelentkezni a versenyre?

  1. Válassz animejelenetet a fenti kinálatból. (Ügyelj arra, hogy maximum két jelenetben szerepelhetsz!)
  2. Jelentkezz a versenyre ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével 2019. május 2. csütörtök éjfélig(Figyelem! A választott jelenetek függvényében lesznek szövegkönyvek és videorészletek a helyszínen. Ha esetleg a helyszínen jelentkeznél, így ott azokat a jeleneteket hozzuk magunkkal, amiket az űrlapos jelentkezés alatt már mások választottak!)
  3. Gyere el a 2019. május 5-én (vasárnap) 9:30-11:30 között tartandó előzsűrinkre(Helyszín: K épület, Zöld terem, első emelet, a workshopoknál) A nagyszínpadi versenyre mindig előszűrjük a jelentkezőket, ugyanis maximum 8 darab produkció mérettetheti meg magát a hivatásos szinkronszínész vendégeink előtt. Az előzsűri kötetlen, kérhetsz tanácsokat, többször is gyakorolhatsz – jó alkalmat ad arra, hogy kipróbáld magát a feladatot, mielőtt még közönség elé lépnél vele.

A nagy verseny, ahova 8 produkciót válogatunk be, tehát 2019. május 5-én (vasárnap) 12:00-13:00 között lesz a MondoCon nagyszínpadán, a K épületben. Minden versenyzőt arra kérünk, hogy 11:45-kor legyen ott a nagyszínpad mellett!

Hogy néz ki maga az éles verseny?

A közönséggel háttal állva, óriási kivetítőn játsszuk le a választott jelenetetedet, magyar felirattal és háttérzajos / zenei effektekkel. Neked csak a mikrofonba kell mondanod a szöveged. Ahogy vége a jelenetednek, a zsűri a helyszínen értékel téged.

Amint az összes versenyző lemenet, eredményt hirdetünk, így 13:00-kor már tudni fogjuk, hogy ki lett a verseny:

  • legjobb hang
  • legjobb csapat
  • legjobb egyéni produkció
  • legjobb paródia

A kategóriák nyertesei fandomhoz köthető nyereménycsomagokban részesülnek.  Nézd meg, hogyan csinálták mások előző versenyünkön:

https://www.facebook.com/mondomagazin/videos/550230425405184/

A verseny menetéről emailben értesítünk titeket, de ha bármi kérdésetek lenne, akkor csak írjatok a garaitimi88[kukac]gmail.com email címre.

Sok sikert mindenkinek és találkozzunk a conon! ^^

(Visited 757 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .