Animés kerekasztal (Téli MondoCon 2019)

December 28-án lett volna 96 éves Stan Lee, amerikai képregény író, szerkesztő, a Marvel Comics egykori elnöke, aki 2018 novemberében hunyt el. Éppen ezért, a 2019. január 5-én tartandó animés kerekasztalon róla emlékeznénk meg.

Átbeszélnénk az életét, a főbb munkáit és japános kapcsolatait – nemcsak a Wolverine, Ironman és X-Men animéket, hanem konkrétan olyan animéket/mangákat, amiknek a készítésében aktívan részt vett, mint például a HEROMAN. (Erről láthattok egy kedvcsináló videót itt.)

A beszélgetéshez vérbeli Marvel szakikat hívtunk meg, és olyanokat, akik az életét és munkásságát alaposan ismerik. Így a beszélgetésen ők fognak részt venni:

  • Harza Tamás a Kingpin kiadótól
  • Heiczman Viktor (Cleniver) a MondoCon/Mondo magazintól
  • Udvari Krisztina (Hanama) a Watchaholics Blogtól
  • Téglás Kata (Cathy Turner) a Watchaholics Blogtól

Időpont: 2019. január 5. 12:00-13:30
Helyszín: Budapest-HungExpo, MondoCon, K épület Nagyszínpad

Természetesen, szokásunkhoz híven, a beszélgetés végén mutatunk részeredményeket arról a szavazásról, amin a 2018-as év legjobb animéit keressük. Január 5-e éjfélig tudtok voksolni a kedvenceitekre, ha szeretnétek véleményetekkel befolyásolni az eredményt, akkor csak kattintsatok az alábbi posztra:

Jó szavazást és találkozzunk a Téli MondoConon január 5-én! ^^

(Visited 276 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .