Animés kerekasztal: Az anime jövője (MondoCon, 2017. október 7.)

Miyazaki után ki lehet az az új generációs rendező, akire a világ szeme majd felfigyel? Fog-e még animerendező közel kerülni az Oscarhoz? Mitől lehet „cool” egy anime a nem fanok számára? Milyen trendek jellemzők az animeiparban ma és miért mondja mindenki, hogy válságban az anime?

Ezekről a témákról és új szezonos kedvenceinkről beszélgetünk még a 2017-es Őszi MondoConon, 2017. október 7. (szombat) 12:00-13:30 között. Hogy pontosan kik?

  • Animegyetem, Dóczi Atis YouTuber
  • Jigokuu, Mondo Magazin cikkíró és fansubber
  • Junchi, Mondo Magazin cikkíró, ex-blogger
  • Krisz, a Genjutsu.hu alapítója, kerekasztalunk Puzsérja
  • Luggeriano, Mondo Magazin főszerkesztője

A programot szervezi és moderálja: Garai Timi aka Fullmoon (garaitimi.hu)

Helyszín: Budapest-HungExpo, MondoCon

A program keretén belül készülünk nektek két meglepetéssel, így egy játékkal és egy kreatív elképzeléssel arról, hogy milyen lehet majd a jövő animéje.

Emellett idei animekritika videoversenyünk eredményeit is megosztjuk veletek, díjazzuk a közönség és a zsűri kedvencét, valamint, a zsűri kedvencét le is vetítjük a program zárásaként! (Várjuk a színpadhoz a BriDear koncertplakát nyerteseit, hisz a közönség kedvence és a legjobb kézzel rajzolt plakát megalkotója, ott veheti át a nyereményét!) 

Várunk mindenkit szeretettel a programra! 🙂

Timi aka Fullmoon

(Visited 322 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .