III. Animefandub verseny: eredmények és videófelvétel

animefandub-verseny

Az őszi MondoConon is volt animefandub-verseny, amin Bogdányi Titanilla, Markovics Tamás és Lengyeltóti Kristóf zsűrizett. A délelőtti előválogatón 18 versenyző közül választottuk ki azt a 10-et, akik a MondoCon nagyszínpadán mérethették meg magukat a szakmai zsűri és a közönség előtt. Most először egy órás műsorkeretben ment le a program és a zsűri egyesével értékelt mindenkit! Úgy láttam, ennek a módosításnak nagyon örültetek, úgyhogy jövőre mindenképpen hasonlóan szeretném megszervezni. És nagyon érdekes, hogy mennyire szeretetitek a szinkronszínészeket és magát a feladatot is! Egyre többen írtok paródiákat, aminek hihetetlenül örülök! De mivel szeretném az animekínálatot tovább bővíteni, így majd jövőre a veresny előtt írunk ki szavazást, hogy Ti milyen animéket szeretnétek szinkronizálni, vagy milyen animéket szeretnétek, hogy mások szinkronizálják! Addig is pedig jöjjenek…

A nyertesek kategóriánként:

  • Legjobb egyéni induló: Mátrai László (Kuroshitsuji szinkron)
  • Legjobb csapat: Szuper Csillag Parasztok (Pokémon szinkron)
  • Legkreatívabb átdolgozás: GallerFilmz (Pokémon szinkron)
  • Leghitelesebb szinkron: Nanana (Nana szinkron)
Gratulálok Nektek! És nem maradhat el a verseny videófelvétele sem:

Ha bármilyen észrevételetek, vagy javítandó ötletetek van a programmal kapcsolatban, azt nyugodtan írjátok meg itt kommentben, vagy a garaitimi88[kukac]gmail[pont]com-os email címre. (Már kaptam például egy olyan fülest, hogy a Fairy tailből több szereplős jelenetet válasszunk be.)

Találkozzunk tavasszal! Matane~ ^^

Timi

Ui.: A posztban látható fotókat Rácz Tamás készítette.

(Visited 435 times, 1 visits today)

2 thoughts on “III. Animefandub verseny: eredmények és videófelvétel

  1. Még a mai napig is egy kellemes emlék marad számomra. Nagyon sokat nevetem; jó volt látni a fiatalokat, ahogyan bele adnak mindent a szereplésbe illetve a szinkronizálásba. Remélem, hogy minél többet fogunk majd nevetni az eljövendő időkben. Eme idézettel kívánok nagyon sok jót a győzteseknek: Amikor győzöl, kialakul benned egy különleges érzék, körülvesz a legyőzhetetlenség aurája.
    Chris Greenhalgh

    1. Na nagyön örülök, hogy tetszik a program! Ezért éri meg csinálni! Nagyon szépen köszi a kedves szavakat. És igen, a győztesek, nagyon ügyesek voltak! :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .