Animekritika videóverseny a Tavaszi MondoConon (2016. március)

SZÖVEGES KIÍRÁS 


MI A FELADAT?

Egy-egy animét sokféle okból szerethetünk. Van amikor a humor, van hogy a történet, vagy egyszerűen az aranyos karakterek azok, amik megfognak bennünket. Mégis talán az egyik legemlékezetesebb élményt egy olyan mű nyújthatja, ami megindít bennünk valamit. Ami egyszerűen belemar a lelkünkbe, annyira együttérzünk a karakterekkel, annyira azonosulni tudunk a történeteikkel.

Éppen ezért a 2016-os tavaszi anime-kritikus videóverseny témája:

“A legmeghatóbb anime élményem”

Mutasd hát be azt az animét egy videóban, ami a legmeghatóbb élményt adta neked otaku pályafutásod során. Mesélj a karaktereiről, a történetéről és elemezd azt, hogy milyen eszközökkel tudott megindítani Téged.

HOGYAN INDULHATSZ A VERSENYEN?

Készíts egy minimum 1,5 perces videót, amiben bemutatod kedvencedet. Lehetsz vicces, veheted vérprofira, felveheted saját magad, de illusztrálhatod képekkel is azt, amit mondasz.

A videót rögzítheted telefonnal, vagy videókamerával, a kivitelezést teljesen rád bízzuk. A kész videót töltsd fel bármilyen fájl megosztóra (pl.: Dropbox, Google drive, Sendpace stb.) majd az alábbi jelentkezési lap kitöltésével juttasd el hozzánk azt.

>> JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. március. 12. (szombat) éjfél <<

>> A VERSENY JELENTKEZÉSI ŰRLAPJA <<

HOGYAN VÁLASZTJUK KI A LEGJOBBAKAT?

A beérkezett pályaműveket igazi veterán vloggerek és videókészítésben jártas szakik fogják elbírálni, név szerint:

HA LENNE KÉRDÉSED…

Játékszabályzatunkban minden további részletet megtalálsz, de ne fogd vissza magad! Ha felmerül benned bármilyen kérdés, akkor a [email protected]-ra küld el nyugodtan azt. Leveledre 24 órán belül választ kapsz.

Az előző animekritikus videóverseny nevezőit és nyerteseit itt nézheted meg inspirációul. Mindenkinek jó videó készítést kívánunk! Alig várjuk, hogy láthassuk a műveiteket! 🙂

A verseny állásáról mindig itt informálódhatsz: Mondo Magazin Facebook oldal, Tavaszi MondoCon Facebook esemény, MondoCon YouTube-csatornája, garaitimi.hu

(Visited 391 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .