Animés kerekasztal az őszi MondoConon

A korábbi két animés kerekasztal után számtalan visszajelzést kaptunk Tőletek arról, hogy mivel lehetne jobbá tenni ezt a programot. Az őszi conra éppen ezért készültünk nektek:

#1. ÚJ VENDÉGEKKEL

  • Member: hat éve hobbivlogger, öt évig az Animecritics vlog művelője, a 2015-ös Ki Mit Tube döntőse.
  • Daisetsu: az Animekommentár vloggere, aki már a nyári kerekasztalon is vendég volt.
  • Krisz: a Genjutsu.hu online magazin szellemi szülőatyja, avagy sugar daddy-e és a Sárkányok ura.
  • Fullmoon: Mondo Magazin cikkíró, a garaitimi.hu bloggere, kerekasztal moderátora és szervezője.
  • Az animekritika videoverseny két nyertese, Dóczi Attila és Jigoku.

#2. MÁSFÉLÓRÁS PROGRAMMAL

Sokan kértétek, hogy legyen hosszabb a program és jusson idő több animére, plusz, a Ti kérdéseitekre is. Úgyhogy idén mindenképpen szeretnénk nektek megadni a lehetőséget, hogy a kerekasztal végén kérdezhessetek a résztvevőktől bármit!

#3. NYÁRI SZEZON ÉRTÉKELÉSSEL

A kerekasztalt úgy terveztük, hogy az első 10 percben minden résztvevő összefoglalja, hogy milyen animét nézett a nyári szezonból, és utólag mit ajánlana onnan.

#4. ŐSZI ANIME-AJÁNLÓVAL

Idén éppen úgy, mint a nyári kerekasztal alkalmalmával, a beszélgetés résztvevői közösen választják ki azt a 7 őszi animét, amiről véleményt mondanak.

#5. SZAVAZÁSSAL

A nyári anime kerekasztalnál bevált szavazás most is lesz. Ha kíváncsiak vagytok, hogy Member, Daisetsu, vagy az animekritika verseny nyertesei hogyan vélekednek egy-egy őszi animéről, akkor itt tudjátok alakítani a terítékre kerülő animék listáját:

MELYIK ŐSZI ANIMÉRŐL BESZÉLJÜNK A KEREKASZTALON? (SZAVAZÁS)

A kerekasztalon a három legtöbb szavazatot kapott animét fogjuk kivesézni. Így összesen a résztvevők és a Ti voksaitokkal együtt 10 animéről fogunk beszélni. Szavazni csütörtök éjfélig (október 15.) lehet.

ÉS A LEGFONTOSABB

Mikor lesz a kerekasztal? Október 17-én, szombaton, 15:30-17:00 óra között. A programot a Hungexpo nagyszínpadán találjátok.

További részletek: MondoCon.hu

(Visited 103 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .