Közönségszavazás eredménye – Legjobban várt animék 2015 nyarán

A 2015-ös nyári anime kerekasztal alkalmából – a programról itt olvashatsz bővebben – indítottam egy szavazást, amit 686-an töltöttetek ki!  (Köszönet minden kitöltésért. : ) ) A felmérést két okból tartottam jó ötletnek:

  1. Szerettem volna, hogy a ti általatok várt animékről is beszélhessünk a kerekasztal vendégeivel, és
  2. kíváncsi voltam, hogy az első epizódok, vagy trailerek alapján mi hoz titeket lázba.

Milyen lett végül az eredmény?

Hát számomra elég meglepő. Nézzük miért.

Először is, rengeteg fiú töltötte ki a kérdőívet!

Erre abból következtetek, hogy az első öt helyre csak egy olyan sorozat került be, amiről tudom, hogy sok hölgy rajongót tud magának bishi karakterei miatt – név szerint a Durarara!!x2 Ten. Azonban a nyertes God Eater anime inkább fiús műnek ígérkezik, hiszen videojáték-adaptáció, és a Fate/Stay szériákat vivő Ufotable csinálja. A negyedik helyre felkúszó bizarr, csúszómászó hölgyekkel dolgozó ecchi anime, a Monster Musume no Iru Nichijō is a fiú voksolók fölényére utal. A lány szavazók hiányára mutat rá, ahogy Daisetsu is megjegyezte az anime kerekasztalon, hogy a yaoi és shōnen ai sorozatok elég hára kerültek a listán lásd. a tizedik helyre szorult Junjō Romantica 3-at.

Amin személy szerint még meghökkentem, az néhány anime nem várt helyezése!

Ilyen volt a Working!!! 16. helyre szorulása. Sokkal ismertebb animének gondoltam, nem is beszélve a Dragon Ball új évadáról, ami szintén csak a 11. helyre kúszott fel. Ám pozitívum volt azt látni, hogy az igényesebb animék, amikről egyébként a kerekasztalon is szót ejtettünk, nagyon is elől végeztek. Itt gondolok a Gangsta., a Kangoku Gakuen, az Akagami no Shirayuki-hime és a Charlotte című sorozatokra. Sőt, annak is őrültem, hogy a mostanában tündöklő Mappa stúdió új adaptációja, az egykor az 1990-es években futott klasszikus shōnen manga, az Ushio to Tora 119 rajongó figyelmét már felkeltette!

A kerekasztalon terítékre került animék bemutatását itt találjátok meg  →
// 2015-ÖS NYÁRI SZEZONAJÁNLÓ //

Nem szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a számok:

szavazas-eredmenye01

Nektek mi a véleményetek az eredményről? Erre számítottatok? Várom észrevételeiteket a komment szekcióba! : )

(Visited 623 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .