Hallgass zenét Lady Gaga keblén

2013. november 6-án jött ki Lady Gaga új albuma, az ARTPOP. A Madonna polgárpukkasztó nyomdokaiban lépkedő hölgy Japánban rendkívüli népszerűségnek örvend ázsiaiak inspirálta divatstílusa és a japán fülnek könnyen fogyasztható dalai miatt. A szigetországban éppen ezért az új album megjelenésével párhuzamosan elkészítették a zenélő GAGADOLL-t. Ha az élethű viaszbaba keblére hajtjuk fejünket, a popdíva dalai azonnal a fülünkbe csendülnek.

Halgass Lady Gagát testközelben - http://youtu.be/Hlmb9AK0vkw
Halgass Lady Gagát testközelben – Katt a képre a videóért.

A sokszor obszcén és a nemi identitásával is játszó, botrányoktól sem mentes Lady Gaga zenéjét Japán nemcsak hallgatja, hanem magához is öleli. A GAGADOLL a díva életnagyságú mása igen intim közelségben adja át magát rajongóinak (a fej- és fülhallgató immár a múlté). A baba maga egy elismert „love doll” (magyarul guminő) készítő, Orient Kogyo kreálmánya.

Az Universal Music Japan ehhez kapcsolódóan tett közzé a YouTube-on egy videót, amiben bemutatják e különleges baba készítésének folyamatát. Az arc kiöntésétől egészen a belső hangrendszer kiépítéséig mindenbe bepillanthatunk. A babából természetesen rögtön egy sorozat is készült, amit, ki is bérelhetünk! Erről a GAGADOLL weboldalán olvashatnak bővebben az érdeklődők.

A Yahoo! Japan főoldalán minden kép a baba ruháján egy link, ami további oldalakra irányít át a GAGADOLL-ról.
A Yahoo! Japan főoldalán minden kép a baba ruháján egy link, ami további oldalakra irányít át a GAGADOLL-ról.

Minderre a Yahoo! Japan rátesz még egy lapáttal: nyitóoldalán nemcsak feltűnteti a legfrissebb információkat a GAGADOLL-ról, hanem magának a babának a testén helyezte el az ezekre mutató linkeket.

A következő kérdés pedig, hogy mit szól mindehhez maga Lady Gaga? Jobbnak tartja ezeket a babákat, mint a Barbie-kat.

▼ Egy ehhez kapcsolódó Twitter posztban a következőt mondta: „Kinek kell Barbie baba, amikor a kedvenc popsztárodat életnagyságú méretben, énekelve kapod meg.”

Forrásrocketnews24, YouTube, GAGADOLL hivatalos oldalaNet Lab

(Visited 71 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .