Lupin III live-action 2014 nyarán

Monkey Punch néven ismert szerző, seinen irányvonalú Lupin III mangaszériájából (ami animeadaptációk sorát kapta már) live-action adaptáció érkezik 2014 nyarán. A filmben Oguri Shun alakítja majd Lupint, aki a Captain Harlock, a Hana Yori Dango, a Gokusen és a Space Brothers című alkotásokban szerepelt többek között. A szerep kedvéért a dögös színész 10 hónapon át edzett és 18 kilót fogyott!

Szellemes tolvajlás szélesvásznon: Lupin III mozifilm a nyáron

2012-ben például animesorozatként, a Lupin the Third: The Woman Called Fujiko Mine személyében dolgozták fel a Lupin univerzum 5 híres alakja közül Mine Fujikó-ra fókuszálva a franchise-t. A dögös hölgy izgalmas akciók és szürreális animáció mentén találkozott LupinnalJigen Daisuke-vel, Goemon-nal ésZenigata nyomozóval.

A live-action ugyanennek az 5 karakter találkozásának történetét meséli majd el, így a Lupin világot csak távolról ismerők számára is kellőképpen szórakoztatónak ígérkezik. Hát még a szereposztás milyen csábító!

A Lupin III karakterei és az azokat alakító színészek.
A Lupin III karakterei és az azokat alakító színészek.

Kuroki Meisa (Space Battleship Yamato [2010], Crows Zero II) alakítja majd dögös hősnőnket, Lupint Oguri Shun játssza, Jigen Daisuke-t Tamayama Tetsuji(NANA, Casshern) formálja meg, míg Goemont Ayano Gou (Ushijima the Loan Shark, Rurouni Kenshin, Helter Skelter, Bunny Drop) és Zenigatát a már hollywoodi produkciókban is feltűnő Asano Tadanobu (Thor, 47 Ronin) játssza.

A filmet a zseniális Kitamura Ryūhei (Godzilla: Final Wars, Azumi) rendezi – garantált a minőség! A forgatókönyvet Yamamoto Mataichirō (Crows Zero, Azumi) írja. A filmben a nagy találkozások mellett egy teljesen új karakter is feltűnik majd, aki Lupin végzetének ígérkezik. Ő Michael Lee lesz (Jerry Yan alakítja majd, aki a híres tajvani F4 csapat tagja). A színészek között dél-koreaiak is feltűnnek, mintKim Joon (a dél-koreai Hana Yori Dangóban játszott).

A filmet idén október 3-án kezdték el forgatni, ebből egy hetet Japánban, a többi jelenetet Thaiföldön veszik fel. Monkey Punch Lupin III című mangáját 1967-ben indította útjára a Weekly Manga Action magazin lapjain.

ForrásANNAsian Media WikiWikipediaDrama Wiki

(Visited 80 times, 1 visits today)

One thought on “Lupin III live-action 2014 nyarán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .