Hatsune Miku pólódizájn-verseny

Rajzosok, dizájnerek figyelem! A WeLoveFine nevű online webshop Hatsune Miku pólódizájn-versenyt hirdetett. A világ bármely pontjáról indulhat bárki a megmérettetésen, 5 saját maga tervezte pólómintával. A WeLoveFine egyébként kimondottan fanok által készített tárgyak értékesítésére szakosodott weboldal, a versenyen pedig 2.000 dollár a fődíj. (A Vocaloid egy japán énekszintetizátor program, aminek egyik leghíresebb karaktere Hatsune Miku. A 2004-ben megjelent programmal a felhasználók saját dalokat készíthetnek a virtuális idol, Miku és társainak énekhangjára.)

verseny1_resize1) Szabályok

– 1 jelentkező maximum 5 darab pályaművel indulhat.

– Minden pályaműnek kapcsolódnia kell a következő Vocaloid karakterekhez: Hatsune Miku, Kagamine Rin, Kagamine Len, Megurine Luka, Meiko és/vagy Kaito.

– A pályaműveket GIF / PNG / JPG formátumban tölthetitek fel.

– A jelentkezéshez mindenképpen le kell tölteni a WeLoveFine weboldalról egy „Submission Kit” nevű csomagot, amiben PDF formátumban el kell olvasni a jelentkezés pontos menetét/feltételeit (angol nyelvű), illetve PhotoShop fájlokban (.PSD formátumban) megtaláljátok a beküldött pályaművek részletes adatait.

2) Zsűri

– Zain: egy Tokióban élő neves illusztrátor, kinek legutóbbi munkája a Hatsune Miku V3 Angol szoftver papíranyagán látható, ő készítette ennek illusztrációit.

– Hiroyuki Itoh: alapítója és vezetője a Crypton Future Media, INC.-nek (Szapporó, Japán) – ők importálják külföldre és fejlesztik a Vocaloid szoftvercsomagot. Ismert arról, hogy ő rendezte a Final Fantasy játékok egy részét (játék fejlesztő, rendező, producer, dizájner).

– Toyko Otaku Mode: egy angol nyelvű képgyűjteményt is közzé tevő hírportál, ami anime, manga és játék híreket közöl interaktív Facebook-oldalán, ahol több mint 13.000 követőjük van.

– Hot Topic: több mint 5000 márkás zenei előadó fancuccait, underground rajzfilm, képregény, kultikus mozifilmet eladó online website.

3) Nyeremények

Fődíj: ennek értéke 2.000 dollárig terjed! A nyeremény minimum 1.000 dollárról indul, ennek mértékénél a közönség szavazatait veszik figyelembe – minél többen szavaznak rád, annál több esélyed lesz megnyerni a 2.000 dollárt. Ezért érdemes folyamatosan megosztani és terjeszteni a verseny hírét.

A zsűri által választott ‘kedvencek’ pedig a következőképpen lesznek díjazva: A 3 vendégzsűri kedvencei fejenként kapnak 400 dollárt és egy HATSUNE MIKU V3 Anfol nyelvű szotfvert.

Hot Topic nyertese 500 dollár készpénzt kap, valamint a nyertes dizájnja elérhető lesz a Hot Topic online webáruházában.

* Tulajdonképpen 5 nyertest választanak, az ő pályaműveik lehet, hogy nyomtatásba is kerülnek.

4) Fontos tudnivalók

– A pályaműveket legkésőbb 2013. szeptember 3-ig, éjfélig kell feltölteni.
– A nyerteseket 2013. november 5-én fogják nyilvánosságra hozni.
– Csak magad tervezte, ORIGINAL pályaművekkel lehet indulni.

JelentkezésWeLoveFineTokyo Otaku Mode

(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .