No Game, No Life anime bejelentve (Anime Addictsos hírem)

Komplexusok hadával ellátott újabb fantasy mű lát nemsokára napvilágot anime formában. A röviden No Game, No Life címen indult light novel színes, SAO-s, Accel worldös feelingjét turbózzák fel egy NEET testvérpárral, túlzott hugica rajongással. E nem túl egyedi, de látványvilágában ígéretes alkotás az Itsuka Tenma no Kuro-Usagi kreálójának legutóbbi munkája, ám e nyuszis ecchi előzmény rossz ómen lehet, mivel anno nem aratott maradandó sikert az otakuk birodalmában.

Esztétikus látvány-anime klisés kompozícióban?

413px-NGNL_Volume_1_cover_pageKifejezetten szép alapanyag miatt, nagy elvárásokkal szemezhetünk majdan a No Game, No Life anime feldolgozásával. A 2012-ben megjelent történetet az Itsuka Tenma no Kuro-Usagi írója és egyben rajzolója, Kamiya Yuu készítette, aki megint csak csodaszép grafikákkal kápráztatja el a közönséget. A novel manga-változata idén startolt, és a Comic Alive twitter csatornáján közölték, hogy a magazin kiadójához tartozó azon 5 cím egyike lesz, ami anime-adaptációt kap a jövőben – hogy pontosan mikor, az egyelőre titok. (Az animét a Media Factory Summer School eventjén is bejelentették.)

No Game, No Life szemet gyönyörködtető PV-je mellett (YouTube link), tehátmangaként is olvasható, a történet pedig a következő:

A világhálón garázdálkodik a videojátékok terén verhetetlen testvérpár: Sora ésShiro. A vérbeli Neet és egyben hikikomori fiú és loli hugicája a világot lenézve vívják online csatáikat a bitek univerzumában, amikor is egy magát Istennek tituláló fiú egy párhuzamos fantasy világba rántja be őket. Ebben az új világban az emberiség a kihalás szélén áll, a kegyetlen háborúkat betiltották, és a különböző fajok közötti konfliktusokat csak ‘játékokkal’ lehet rendezni. Így játékfüggő testvérpárunkon múlik e furcsa világ sorsa, akik eddig a társadalmat és annak normáit megvetették, most azonban valódi hőssé avanzsálnak.

vígjátékban és kalandban tobzódó történetbe a fanservice kötelező adalékaként csusszannak be az ecchi és romantikusan háremes mozzanatok, kiegészítve természetfeletti csodalényekkel és shōnenes megmérettetésekkel.

ForrásANNBaka-Updates MangaMangaFoxYouTube PV

(Visited 572 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .