A gyanú árnyékában

Az utóbbi időben egyre többet kísérletező Production I.G shōnen mangát fog adaptálni animére. A Disney-féle Alice csodaországban címet idéző – de egyúttal ettől totálisan távol álló mű -, természetfeletti erőket megmozgató akciójelenetekkel készül. Az anime a Imawa no Kuni no Alice (Alice in Borderland) címet viseli, a csalogató előzetese pedig a napokban vált elérhetővé.

Egy őrült játékvilágban élsz, vagy halsz

2013071004226 (1)Mirai Nikki, a Btooom!, az Accel World és a Sword Art Online – hogy csak az utóbbi évek leghangzatosabb címeit soroljam – újabb címmel gazdagodva bővítik a túlélő játékokat tematizáló animék sorát. Az Imawa no Kuni no Alice (Alice in Borderland) ugyanis a Production I.G (Ghost in the ShellRobotics; Notes) stúdiójából érkezik majd, egy 2010-ben indult, jelenleg 6. köteténél tartó manga adaptációjaként.

A történet főszereplője a lányos névvel megáldott és egyben lusta Ryōhei Alice (Kawahara Yoshihisa), aki a középiskolai évek vége felé közeledve sikeresen próbálja ignorálni a jövőjét. Miközben hidegen hagyják azok a kérdések, hogy egyetemre menjen-e, vagy inkább dolgozzon – két haverjával egy igen nagy galibába sodródik. A kissé egyszerű Karube (Takahashi Hidenori), és a nőcsábász Chota társaságában mulatozik főhősünk, amikor egy tűzijáték közben váratlanul egy másik világban, ‘Borderland‘-ben (Határvidék) találják magukat. Ebben a világban pedig kegyetlen játékok szerint kell túlélniük a gyilkos támadásokat, ami egyszerre tűnik valóságosnak és hajmeresztően bizarrnak.

Az izgalmasnak ígérkező pszichológiai dráma előzetesével kissé a Gantz hangulatát idézi. Az eredeti képregényt Haro Asō rajzolta. Pontos megjelenésről egyelőre nincs információ.

ForrásANNBaka-Updates MangaCrunchyrollYouTube előzetesMangaHeregetotaku

(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .