Kislányok harca Gainax módra

Enterbraines 2010-ben megjelent manga (1. verzió)Az FLCL, a Neon Genesis Evangelion és a Panty & Stocking with Garterbelt animéket jegyző Gainax stúdió idén nyáron egy újabb őrült alkotással tér vissza a japán televíziókba. A megjegyezhetetlenül hosszú címmel megáldott Tokurei Sochi Dantai Stella Jo-Gakuin Kōtō-ka C3-Bu anime az azonos című seinen manga adaptációja lesz, amely iskolai-katonai komédiának ígérkezik fanservice-szel nyakon szúrva.

Tinilányok katonai túlélő harcát viszi animére a Gainax

2012-ben a Kodanshánál megjelent manga (2. verzió) - ezt adaptálja a Gainax
2012-ben a Kodanshánál megjelent manga (2. verzió) – ezt adaptálja a Gainax

Érdekesség, hogy ezen a Tokurei Sochi Dantai Stella Jo-Gakuin Kōtō-ka C3-Bu (特例措置団体 ステラ女 学院高等科 C3部) címen két mangasorozat is található. Az egyiket az Enterbrain adta ki 2010-ben shōnenként és a szerző maga a kiadó, míg a másikat a Kodansha adta ki, amely 2012-ben jelent meg seinenként, ennek a történetét Ikoma In írta és Midori Tomomoka rajzolta. A Kodanshás verzió az eredeti Enterbraines változat speciális kiadása, a Gainax pedig ezt az utóbbit fogja adaptálni a Kodanshától. E manga anime adaptációjának újabb részleteit az anime hivatalos weboldala és Twitter csatornája tette közzé (a hivatalos weboldalon egy karakterdizájnt bemutató rövid előzetes is látható már). – Az angolul is hosszú címmel megvert animét (Special Measures Unit: Stella Girls’ Academy High School’s C3 ClubKawajiri Masayoshi rendezi, akinek ez lesz az első rendezése, míg a zenéjét Nakagawa Kotaro szerzi majd, akinek műveit a Code Geass, a Hayate the Combat Butler és a Psychic Squad animékben hallhattuk eddig. A karakterdizájnt Umeshita Manami készíti, aki korábban a Medaka Boxon dolgozott.

Karakterdizájn-terv az anime hivatalos weboldaláról.
Karakterdizájn-terv az anime hivatalos weboldaláról.
A Gainaxnél készülő anime karakterdizájnja, amelyet Umeshita Manami készít, aki korábban a Medaka Boxon is dolgozott. Az anime 2013 nyarán, a TBS és a BS-TBS japán televíziós csatornákon indul.
A Gainaxnél készülő anime karakterdizájnja, amelyet Umeshita Manami készít, aki korábban a Medaka Boxon is dolgozott.

Történetünk főhősnője, Yamato Yura éppen megérkezik új középiskolai kollégiumába, ahol rögtön összebarátkozik édesen fura szobatársával, Sonorával. A külsőre ártatlanul cuki újdonsült barátnő rögvest egy őrült klubba, a C3-ba invitálja hősnőnket. Yura ekkor kap sokkot, mivel a klub neve a Command, Control és Communication (parancs, irányítás, kommunikáció) angol szavak kezdőbetűiből áll össze, ráadásul olyan szerzeteknek ad otthont, akik a fegyveres túlélő játékok megszállottjai. A csapat tagjai – a másodéves, félvér Hatsuse Karila, a G36K típusú fegyvert szorongató Mutsu Honoka, egy édességboltot vezető család leszármazottja Kirishima Rento, valamint a tökmag Hinata Yachiyo – légpuskával felszerelkezve köszöntik a döbbent Yurát. Vajon mit fog tenni hősnőnk e flúgos bagázs köreiben?

Ezt megtudhatjuk majd, mivel az anime 2013 nyarán, a TBS és a BS-TBS japán televíziós csatornákon indul.

ForrásANNHivatalos weboldalBaka-Updates MangaWikipediaAmazon.jpKodansha weboldala

(Visited 93 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Kislányok harca Gainax módra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .