Hentai Kamen live-action áprilisban

6979100%-ban erotikamentes live-action adaptáció készül Keishuu Ando eszement mangájából, az Ultimate!! Hentai Kamenből. A manga egy igazi gagekkel teli szuperhős komédia, amely képregényként 1992-1993 között 6 kötettel ért véget, filmes formában pedig igazi meglepetéseket tartogat, elsősorban a lányok számára, de azért a fiúk is találhatnak benne szórakoztató pillanatokat.

Majdnem pucér japán (görög) félisten, falatnyi alsóneműben

Már a Hentai Kamen című, 2013. április 13-án mozikba kerülő film előzeteséből kitűnik, hogy a Marvel univerzum egy szokatlan módon japánosított és vígjátékkal teletömködött feelingje köszön majd vissza a képernyőkről. Akik ismerik a Marvel képregények nyomán született filmes adaptációkat (Amerika kapitány,X-Men), azok rögtön kiszúrják az előzetesből, hogy a feliratok mögött ugyanúgy alkalmazzák a japánok a látványvilágban a képregényoldalak pörgetését a live-action jelenetek kombinálása mellett, mint az amerikai szuperhős paradicsomban. (Szemléltető példa:Amerika kapitány előzetes, utána Hentai Kamen előzetes.) Emellett, a szuperhősöket körüllengő meg nem értés pátosza, egyfajta felemelő hangulatot keltő muzsika mellett elevenedik meg egészen addig, amíg meg nem tudjuk, hogy ki is lesz ezúttal a Föld nevű bolygó megmentője.

Kyūkyoku!! Hentai Kamen manga (1992-1993) 究極!!変態仮面, "Ultimate!! Pervert Mask" Megjelent: Shūeisha - Weekly Shōnen Jump
Kyūkyoku!! Hentai Kamen manga (1992-1993)
究極!!変態仮面, „Ultimate!! Pervert Mask”
Megjelent: Shūeisha – Weekly Shōnen Jump

Történetünk főszereplője ugyanis a harcművészetek terén mesterien teljesítő Shikijō Kyōsuke (Suzuki Ryōhei) középiskolás fiú, aki rendőr szeretne lenni, álmának azonban egy furcsa szokása állhat az útjába. Titokzatos „alteregója”, Perverz Maszk, ugyanis egy olyan szuperhős, aki maszkkal egybekötött női alsóneműben és combfixben tesz szert igazi bátorságra. A srác a világ megmentését így szeméremsértő izmoktól tagadó testével egészíti ki, ami miatt a fangirlök kaphatnak egy adag sokkot, mivel a filmben őt alakító Suzuki Ryōhei a szerep kedvéért 15 kilót hízott. Az a bizonyos 15 kiló pedig csupa izom, a megfelelő helyeken domborodva.

Suzuki Ryōheinek ez lesz az első főszerepe egy filmben, korábban a Gatchaman, Mei-chan no Shitsuji, Hana-Kimi, Yankee-kun to Megane-chan filmekben játszott mellékszereplőként. E szerepre egyébként a film forgatókönyvírója,Oguri Shun javasolta, aki az eredeti mangának is nagy rajongója volt. Mint minden szuperhős sztoriban, itt sem hiányozhat a szerelmi szál, amit Himeno Aiko testesít meg. Őt Shimizu Fumika (Kamen Rider Fourze) alakítja. Az előzetes alatt az alternatív, hard rockot és dance-t ötvöző Man With a Mission japán banda „Emotions” című dala hallató. (YouTube csatornája az együttesnek.) Nem semmi film lesz ez, egyszerre bizarr és vicces.

ForrásANNAsian Media WikiYouTube előzetes

Amerikai comics stílusú borítói a mangának:

news_large_hentai3 news_large_hentai4 news_large_hentai5

(Visited 170 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Hentai Kamen live-action áprilisban

  1. Belegondolva, ez a hír rendkívül hasznos volt, mert sokan ekkor hallottak a mangáról elsőnek, másodsorban a kutya nem fordította. Pár napja vettem észre, hogy bizony már fordítják, és kétlem, hogy tőled teljesen függetlenül találtak volna rá erre a csodára. 😀

    1. Huh nem tudom :D, de az vicces, hogy nekem még nem volt időm megnézni ><. Lol, hozzá segítettem a magyar közönséget egy ilyen sztorihoz. Láttam amúgy utólaag, hogy Japánban is rettentően népszerű lett, szóval az angol fansubberek is rácuppantak. Ahh letöltöm és megnézem én is, amint tudom. :3

  2. Igazság szerint mangafordításra gondoltam, a live-actiont nem láttam, sok kedvem nincs is most hozzá.
    MAL-on 1400 ember olvasta, ez gondolom megugrott kicsit, de globálisan messze van az ismert címektől. AA-n csak adatos ismertetője van, 1 ember olvasta, nincs hozzászólás, és 80 ember nyitotta meg az oldalt. Ebből cirka 20 még kikerülés előtti, az adatlap szerkesztése során jött létre. 😀 Online olvasóknál se szerepel túl jól. Google magyar nyelven egyetlen oldalt hoz be, ami hamarabb említi nálad a mangáját, az is 2008-as.

    Így feltételezhető, hogy az Uraharashop szeptemberi kínálatában megjelenő fordításához csak van valami közöd a hírrel (2590 olvasás). 😀 Természetesen rontja az esélyeket az a 3 ember, aki a fórumon úgy nyilatkozott, hogy ismeri a mangát. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .