Zekkyō Gakkyū live-action film nyáron

couverture_1327694422Live-action adaptáció érkezik Ishikawa Emi shōjo-horror műfajú mangasorozatából. A jelenleg 12. köteténél tartó Zekkyō Gakkyū (Screaming Lessons) mangája 2008-ban jelent meg a Shueisha kiadó Ribbon magazinjában. A sorozat rövid történetek gyűjteménye, amelyek többnyire városi legendákról, átkokról szólnak egy szellem lány narrációja mellett.

Horroros-shōjo live-action formában

Készül Ishikawa Emi hátborzongató történetének, a Zekkyō Gakkyū mangának az élőszereplős filmadaptációja. A napokban megjelent hírek szerint, a film főszerepében Kawaguchi Haruna tűnik fel, aki az Ouran High School Host Club live Haruhija, a 2012-es GTO remake Miyabi Aizawája volt, valamint szerepelt a Yankee-kun to Megane-chanban és a Moshidorában is. A live-action adaptáció a manga harmadik és nyolcadik kötetének történeteit fogja feldolgozni, így a „Yomi no Shinjitsu” (Yomi’s Truth) és a „Ningen Rank” (Human Rank) című történeteket.

Kawaguchi Haruna
Kawaguchi Haruna

Színészek, akik feltűnnek még a live-actionbenHirose Alice (Maria Watches Over Us), Matsuoka Mayu (Lesson of the Evil), Haru (Maria Watches Over Us) és Yamamoto Mizuki (The Kirishima Thing).

Kawaguchi alakítja a live hősnőjét Kanát (Kawaguchi Haruna), akit általános iskolában mindenki bálványozott. Amikor azonban bekerül egy elit magániskolába, hirtelen kiesik a reflektorfényből és átlagosnak minősítik társai tanulmányi teljesítménye, testi adottságai és származása alapján. Egy iskolai pletyka szerint, létezik egy titokzatos lány a suli elhagyatott részében. Ő Yomi (Yamamoto játssza), aki képes teljesíteni egy kívánságát annak, aki megtalálja. A kívánságért cserébe valami fontos dolgot kér az adott személytől. Kana elindul, hogy megtalálja Yomit, és hogy visszaszerezze elveszett népszerűségét. A kutatása sikerrel zárul, és másnap Kana be is kerül az iskola esztárjai közé, de ezért cserébe igaz barátainak kell szenvednie.

Ishikawa eredeti mangája a szellemlány, Yomi mindennapjait követi, aki újabb és újabb bizarr történeteket mesél a lányiskola tanulóiról. A manga 2008-ban indult, 13. kötete idén februárban fog megjelenni. A manga 2010-ben kapott már egy „vomic” (hang/voice + képregény/comic) videót, amiben a szereplők hangjait az AKB48 idolcsapat tagjai adták, így Kasai TomomiNitō MoenoIshida Haruka és Fujie Reina. A manga 1,2 millió példányban kelt el eddig.

ForrásANNAsian Media Wiki

(Visited 85 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .