Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV-sorozat; 2012) ~ 05. epizód

Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV-sorozat; 2012) ~ 05. epizód

A férfi főhős, Yuuya.
Yuuya ráérez a japán TSF használatára.

Újabb vasárnap, újabb Muv-luv epizód. (Határozottan ez lett a kedvenc napom miatta. Ha vasárnap, akkor Muv-luv love is on.) A sorozat első részeiben megszokott lendület visszatért, és már biztos, hogy 24 részen keresztül kapjuk majd a tökös pilóták feszültségektől nem éppen mentes hétköznapjait. A mai epizód több okból is a kedvencem lett, főleg mert Yui (még mindig a kedvenc karakterem) végre mechába ül és odasóz, ahova kell, plusz, Yuuya is megmutatja az empatikusabb oldalát.

A hét mondata: „You might as well try to ride Princess Yui while you’re at it, Top Gun.” 

Yuuya a japán TSF-fel még mindig nem boldogul, de lelkes műszaki zsenink, Vincent, még az én arcomra is mosolyt csal eme fenti megjegyzésével, amit vigasztalásul szánt barátjának. Ez a mondat akkor hangzott el, miután Yuuya és Yui a szokásos csetepatét rendezik. Yui azt javasolja Yuuyának, hogy váljon eggyé a géppel, mint a szamurájok (japánok) a lovaikkal tették a csatában. Na, erre Vincent  a savanyú képű Yuuyának mondja (szabados fordításomban): „nemcsak a gépet kéne megülnöd, hanem Yui hercegnőt is meglovagolhatnád, ha már ezen munkálkodsz Top Gun”. A hercegnő jelzőt a mai részben magyarázták meg, lényegében Yui elit származása a lényeg benne. Emellett sok akció jelnetet is kaptunk, amiben Yuinak is szerepe volt! Mechába ülve tanította meg Yuuyát harcolni. Nagyon dögös, nagyon szépen animáltak még mindig a mechák és a csatajelenetek. Ráadásul Yui és Yuuya kezdi elismerni a másik tudását, legalábbis a rész végére mintha csökkent volna az ellenszenvük. Majd meglátjuk. A hét jelenetei között szerepel: 1) Chobi cosplaybe bújik – maid ruhát és cicafüleket vesz fel; 2) Yuuya és Yui is zuhanyozik (sajnos külön-külön) – végre kapunk mi nők is egy kis fanservice-t a férfi főhőssel; 3) Yui és Yuuya szamuráj kardos összecsapása. – Ui.: Az orosz duó, Cryska és Inia egyelőre semleges karakterek, sajnos a múltjukat még mindig nem fedik fel. Plusz, kaptunk ma egy új szereplőt egy francia bögyös maca személyében. Az előzetes jövő hétre Yuuyával sejtet valami romantikusabb fordulatot, majd meglátjuk. Addig is see you Next Time! (Pillanatképek a Tovább után.)

Pillanatképek / Screenshots [nggallery id=293]
(Visited 88 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .