Anime Addicts-os hírem: A Toei stúdió új anime filmje (2012. 06. 23.)

A Toei stúdió új anime filmje (mozifilm; 2012)

Asura (mozifilm; 2012)
Asura (mozifilm; 2012)

A Toei anime stúdió egy komor hangulatú, egész estés animét készített, amelynek 2012. szeptember 29-én lesz a premierje. Az Asura címen bemutatandó mozifilmet a francia Annecy fesztiválon is levetítették június elején.

Asura: Egy gyermek története az éhínségben

Satou Keiichi (Tiger & Bunny, Karas) hivatalos weboldalán tett közzé két videót legújabb rendezéséről, az Asuráról(Ashura / アシュラ?). A Toei anime stúdióban készült produkció Akiyama George (1943- ) azonos című mangáját adaptálja, amely eredetileg 3 kötetben jelent meg 1970 és 1971 között. E manga adaptációjának két promóciós videója került fel az internetre a napokban, amik akár YouTube-on is megtekinthetőek. (Link a hír végén.) Az első videó egy interjút mutat be, amely Kominami Yasuhával készült. Ő énekli a film főcímdalát. A második videó e szisztémát követve egy újabb interjúrészletet mutat be, amelyben Nozawa Masakót interjúvolják meg. Ő adja a hangját a főszereplő kisfiúnak. A Toei stúdió inkább családi hangvételű animéiről ismert, de az Asura című komor drámájában egy kisfiú (Asura) megpróbáltatásait mutatja be a középkori Japánban az éhínség idején. A főszereplő édesanyja annyira éhezett, hogy saját fiát próbálta megenni a történet nyitányában – ez a momentum jelzi előre, hogy egy eléggé sötét hangulatú történetet fogunk kapni. A kétségbeesett küzdelemet az életben maradásért és e élhetetlen körülmények között sínylődő karakterek sorsát ismerhetjük majd meg e pszichológiai drámában.

A főbb szerepekben a következő szinkronszínészek hallhatóak majd: Megumi Hayashibara, Kitaōji Kinya, Yamaguchi Kappei és Tesshô Genda. A film Japánban szeptember 29-én kerül a mozikba.

ForrásokANNToei-animation.comYouTube

(Visited 80 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .