Anime Addicts-os hírem: Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

Anime Addicts-os hírem: Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

8.Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál
8.Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

Képregényekből sosem elég! Az utóbbi években hazánkban is fellendült mind a magyar, mind a külföldi fekete-fehér panelek által alkotott, hol megtörtént eseményeket boncolgató, hol a fantázia bűvkörébe csábító történetek száma. Idén 8. alkalommal lesz megrendezve a Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál, ahol lengyel képregénykiállítás mellett, hazai alkotók művei is debütálnak a sok-sok érdekesség mellett!

Magyaros képregény dömping nemzetközi művészekkel

Betyáros Pókember repül a háztetők fölött, és egy igen ínycsiklandozó hír lapul tarisznyájában, amely Magyarország képregény rajongóinak szívét célozza meg zsíros csodáival. A 2012. május 12-én (szombaton) tartandó Nemzetközi Képregényfesztiválon látható lesz egy különleges lengyel történelmi képregénykiállítás, új képregényekkel is tömhetjük majd a zsebeinket, mint az 5 Panels alkotócsoport legfrissebb portékái. Ráadásként a lipcsei könyvvásáron bemutatott, képregénycsíkok fogják dísziteni a helyszínül szolgáló Millenáris Teátrumát, amelyek 12 műből állnak. Ezeket észt és magyar képregényrajzolók készítették, mégpedig egy manapság is igen fontos témáról, a rasszizmusról. A fesztiválon megvásárolható lesz meg többek között az élőhalottas zombi kirándulás újabb kötete, a The Walking Dead 4. része , a szuperhősős eposzoktól nyüzsgő Marvel + 3, a Papírmozi 6.Sajdik Ferenc Sziporkák című humoros csengésű alkotása, és még sok-sok újdonság. A vásár mellett pedig neves európai vendégek is színesítik előadásaikkal a programokat.

A rendezvényre nagyon elszeretnék menni! Úgyhogy ezért sem oldottam meg egy szimpla Ctrl+C-vel a hír „megírását”, hanem elolvastam az eddig megjelent cikkeket, ami tetszett, azt mentettem a memóriámba, majd rajongva konstatáltam, hogy ott a helyem! Ha sikerül felmenni, lesz róla egy monumentális beszámoló!

A belépőjegy ára: 400 Ft.
A rendezvényre 2012. május 12-én délelőtt 10-től este 6-ig bármikor el lehet látogatni.

Kapcsolódó linkek, és további programok: A rendezvény Facebook oldalaLengyel történelmi képregénykiállítás5 Panels újdonságokComics and commentsRészletes színpadi programKülföldi vendégek a fesztiválon

(Visited 43 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .