AMV maraton – A számomra termékeny 2012-es év 5 AMV-vel [Fullmoon88’s AMV]

YouTube csatornám
YouTube csatornám: fullmoon88chan

Kicsit lemaradtam az AMV-im feltöltögetésével ide az oldalra, úgyhogy ezt most pótolom, bár YouTube-on fenn van minden, az naprakészebb platform a számomra e téren (igaz, néhány videómnál, pontosan kettőnél, letiltották a hangot). Mondhatni a 2012-es év igen termékenyen indult eddig a számomra, ez köszönhető annak is, hogy egy nagyon kedves, és ügyes amv-és lány (Zakuro) meghívott az Eclipse Studióba tagnak (2011 telén), így van lehetőségem a magyar amv-sekkel együtt munkálkodni, versenyeken részt venni.

E miatt két Mondoconra szánt AMV-ém mellett, januártól kezdve készült még két versenyes videóm (az egyik a francia Iron Chefre ment, a másik az AMV Art 2.0-ás IC-re (ez utóbbi még javában dübörög előre, bár szerintem a második fordulómon el fogok vérezni, azért mindent megteszek, ami tőlem telik). Az AMV gyártás terén azt hiszem sikerült egy egyedi hangot találni, köszönhetően annak, hogy rátaláltam a kedvenc zenei irányzataimra: synthpop (pl.: Depeche Mode, Mesh, Hurts), valamint az indie rock/pop is megfogott. Plusz, csiszoltam a stílusomon, mivel effekt nagyágyú nem vagyok, ezért a hangulatra, a beatsync-re és a történetre összpontosítok, próbálok kevesebb csicsás színezést is alkalmazni (ez a két új AMV-men látszik igazán). Ráadásként köszönet azoknak, akik segítettek és ösztönözést adtak a munkák születéséhez! ^^ (Zakuro, Vera, Luggi) Ui.: majdnem elfelejtettem! Mecha anime őrült lettem (Aquarion Evol miatt is), úgyhogy egyre több robotos amv-ém lesz, az újak közül három kapásból ilyen. Videók a tovább után.


[Fullmoon88’AMV] Without words (Animefest 2012) – 2012.04.14.

Januárban, amikor indult az Aquarion Evol tv-sorozat, rákattantam a mechás animékre újra, és gondoltam megnézem a sorozat előzményét, a Genesis of Aquariont 2005-ből. A széria annyira tetszett, hogy a hozzá készült mozifilmet és OVA-t is felfaltam, aztán jött az amv népszerűsítési ötlet hozzá. Már régebben elkezdtem, csak Mondoconra nem tudtam befejezni (eredetileg ez ment volna). Kicsit lassabb próbáltam lenni, mint szoktam (eleve a zene is nyugalmas), illetve kevesebbet színeztem benne. A cseh Animefestre küldtem be végül, ennek 2012.04.15-e a beküldési határideje (remélem jól töltöttem fel XD). A történet szerintem lejön a videóból, bár teljesen más, mint ami a tv-sorozatban volt. Az AMV-ben elsősorban a mozifilmből láthatóak jelenetek, de sok van a sorozatból is.

v

Anime:  Aquarion Movie: Ippatsu Gyakuten Hen, Sousei no Aquarion (Genesis of Aquarion) TV, OVA, Aquarion Evol; Zene:  Stumbleine – More Than Words; Műfaj: akció, dráma, romantikus


[Fullmoon88’s AMV] Love in Heaven (MondoCon 2012 Spring) – 2012.03.26.

MondoConos AMV-ém, elvileg ma lesz levetítve. Első 25-be bejutott, majd kapom az infót, hogy hányadik lett (elvileg). Sajnos nem tudtam elmenni a versenyre/vetítésre, pedig de jó lett volna! A videóról annyit, hogy amikor megnéztem a The Princess and the Pilot című 2011-es mozifilmet, annyira magával ragadott, hogy még aznap neki estem ennek a videónak. Utólag visszanézve túl gyors lettem már megint, pedig a Steins; Gate-es AMV-ém óta megfogadtam, hogy lassabb leszek! XD A történet az eredeti animéjét követi, remélem sokan kedvet kapnak hozzá! Nekem nagyon tetszett a film!

d

Anime: Toaru Hikuushi e no Tsuioku / The Princess and the Pilot (movie; 2011); Zene: Elika – You & Me; Műfaj: akció, dráma, romantikus


[Fullmoon88’s AMV] Amv Art2.0 IC7 contest round 1 *win* – 2012.04.13.

A magyar AMV Art 2.0-on szervezett, úgynevezett Iron Chef 7. mérkőzésébe csatlakoztam be Veravero hívására. Itt az a lényeg, hogy két óránk van megvágni egy AMV-ét, a verseny szervezői pedig a kezdés előtt adják meg az általunk „húzott” zenét. A verseny párbajszerűen zajlik, kettő vágó méri össze a tudását egy-egy meccsen, a győztes pedig tovább jut a következő fordulóra. Izgalmasnak tartottam, meg úgy érzem, ez jó lehetőség a fejlődésre (bár sajnos a meszelés miatt itthon nincs internetem napközben, plusz még szakadozik is, így nem igazán tudtam az eddigi meccsek videóit megnézni. Úgy indultam neki, hogy kiesek, hiszen a többiek tapasztaltabbak, kiváló effekt-használók is. Első körben a Triaxtól a Testify című, furcsa remixet kaptuk az ellenfelemmel. Először fogalmam sem volt, mihez kezdjek vele, de szerencsére a zenében volt egy számomra fogyasztható izgalmas perc. Előkapartam hozzá a régi Eureka Sevenes nyersanyagaimat (úgyis aktuális, hiszen most indul az újabb sorozat a világából). Kicsit gyenge lett a minőség, szerintem pixeles volt eleve a nyersanyag, ahogy megnéztem, de az is lehet, hogy rendelésnél rosszul állítottam be valamit. Mindenesetre az első körből tovább jutottam, a következő ellenfelem Velho. Tőle félek nagyon, ő hatalmas tehetség. Tuti elvérzek vele szemben, de azért kihozom magamból a lehető legtöbbet (minőség terén is, csak nehogy valami retrós magyar zenét húzzak XD)!

d

Anime: Eureka Seven mozifilm; ZeneTriax – TestifyMűfaj: akció, dráma, romantikus, táncos


[Fullmoon88’s AMV] The fire of Love [IRON CHEF VIII] – 2012.02.27.

Ez volt az első nemzetközi versenyes nevezésem (elég siralmas eredménnyel XD). Dance kategóriában indultam, gondoltam miért ne, egy próbát megér. Zakuro és Veravero hívtak csatába egy csapatverseny keretében, ahol Charlie’s Angels volt a nevünk. Zaku akció, Vera horror kategóriában tarolt, hát én a dance-ben végül utolsó előtti lettem, de ez is valami! 😀 A zene „kézhez kapása” után három napunk volt megvágni a videót. Ahogy látom, túlcsicsáztam megint a dolgot, bár nem lett olyan rossz. Azért a többi dances videó ezerszer jobb lett, mint az enyém, na meg persze én kicsit kilógtam a sorból az akció orientált képeimmel. A hangulatos dance AMV-ék nem egészen ilyenek. A zene, amit kaptam nagyon tetszett *_* (több zene közül lehetett választani)!

d

Anime: Aquarion Evol, Rinne no Lagrange, Sacred Seven; Zene: Masayoshi Minoshima feat mican – Fire; Műfaj: akció, dráma, romantikus, táncos


[Fullmoon88’s AMV] Sexy Mep my parts (Eclipse Studio) – 2012.02.28.

Az első stúdió mepem a csajokkal (Zakuro, Veravero). ^^ Elvileg most készül a második, amiben már a fiúk is benne lesznek (összesen heten vagyunk, mint a törpék a stúdióban, három lány és négy fiú). Jó volt együtt csinálni ezt a szexis dömpinget. Remélem tetszik másoknak is. ^^ A teljes videó itt nézhető meg, lentebb pedig csak az én részeimet vágtam össze kicsit ügyetlenül.

d

Anime: Persona 4 the Animation, Nisemonogatari, The Idolm@ster, Boku wa tomodachi sukunai; Music: Sugababes – Get sexy; Műfaj: erotikus, táncos


(Visited 58 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .