Sakurada Hina: Kanojo no Honnou / 彼女の本能 / Her Instinct (manga; 1 kötet; 2007)

Sakurada Hina: Kanojo no Honnou / 彼女の本能 / Her Instinct (manga; 2007)

Sakurada Hina: Kanojo no Honnou / 彼女の本能 / Her Instinct (manga; 1 kötet; 2007)
Sakurada Hina: Kanojo no Honnou / 彼女の本能 / Her Instinct (manga; 1 kötet; 2007)

Ó grafikailag ez volt a kedvenc shoujo mangám amit ezen a héten olvastam. Ez is csak 1 kötetes, több történetet tartalmaz, de mindegyik nagyon édes volt, és ez a kicsit gótikus grafika… Nyamm, imádtam. ^^ Van benne féltékenység, kegyes hazugság, pár humoros jelenet, szóval olyan tipikus csajos cucc, de a jobb fajtából.

Mikor összetörték a szívem

A cím adó sztori – 1. Kanojo no Honnou: Natsuméval éppen szakított a barátja, amikor találkozik osztálytársával, Aji-kunnal. A fiú éppen egy szerelmes levéllel tart a tetőre, állítása szerint szokott látni ott egy gyönyörű hajú lányt, akinek a csodás hajfürtjeibe első látásra beleszeretett. Natsume nem tudja elviselni, hogy más boldog legyen, így azt hazudja a fiúnak, hogy ő volt az a lány. Ahelyett azonban, hogy összetörné a fiú szívét e szavakkal (azt várta, hogy majd csalódik a srác, ha megtudja, hogy ő, a szürke egér volt szerelmének tárgya) a srác teljesen belelkesedik, és a barátnőjévé „fogadja”. Natsume mire észbe kap, újra szerelmes lesz, de az a kis hazugság kellemetlenül sanyargatja lelkiismeretét. (Kedvencem :))

2. Todoketai: Mana édesanyja éppen újraházasodik, és egy jóképű fiút hoz neki új bátyusként. A két fiatal között persze rögtön felcsap a vonzalom, de a szüleik miatt nem merik felvállalni a dolgot. (Klisés halmaz, de édes volt.)

3. Mekakushi no Joousama: Inoue egy félénk leányzó, aki sosem áll ki magáért, mindenki csicskáztatja és zaklatja. Egyedül Maki-kun védi meg a sajátos módján, bár közli a lánnyal, hogy undorítónak tartja a félszegsége miatt. Ennek ellenére Inoue szerelmes Maki-ba, és amikor a fiú a könyvtárban véletlen egy könyvet keres, a polcok mögül a lány irányítja a megfelelő helyre. Elkezdenek beszélgetni, persze úgy, hogy egyikük sem látja a másikat, és Inoue azt hiszi Maki nem tudja ki is ő valójában. De a fiú persze beleszeret a lány hangjába. (Képtelen szitu, de cuki volt.)

4. Multi-Vitamin: Ichimiya Ai úgy váltogatja a pasikat, mint más a fehérneműjét. A lány egy elég furcsa szöveggel koptatja le a megunt barátokat: a fiúkat egyfajta vitaminnak tekinti, akik kihozzák egy lány szépségét. Emellett a csaj utálja az érzelmeket, nem is akar hosszabb távon kötődni senkihez sem. Erre találkozik a nála 2 évvel fiatalabb Natsuval, aki szerelmet vall neki, majd közli vele, hogy járni akar vele. Ai-nak nincs ellene kifogása, de ez a srác más mint a többi. Nem rajongja körül, nem áradozik róla, hanem igazán feldühíti, megnevetteti és ami a legrosszabb: meghódítja a szívét.

5. Lovex2 de Kishi – Love Love Knight: Satsuki Mio reménytelenül szerelmes a csak Knight-kunként emlegetett suli idolba. A srác minden lánnyal kavar, de igazi úriember, mintha egy Jane Austen regényből pattant volna ki. Mio életében először veszi a bátorságot és szerelmet vall neki. A lány annyira őszinte, annyira ártatlan, és annyira zavarban van, hogy össze-vissza beszél, elájul, folyton elvörösödik. Ezért Knight-kun úgy dönt a barátja lesz. Kezdetben csak poénból jár a csajjal, aztán egyre jobban megkedveli a kis szertelen leányzót. (Nagyon tetszett ez is.)

LinkekBaka-Updates Manga (eng); TenManga (eng)

(Visited 105 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .