Miura Hiraku: Mitsuiro Devil / Honey Colored Devil (shoujo manga; 1 kötet; 2008)

Miura Hiraku: Mitsuiro Devil (shoujo manga; 1 kötet; 2008)

Miura Hiraku: Mitsuiro Devil (shoujo manga; 1 kötet; 2008)
Miura Hiraku: Mitsuiro Devil (manga; 2008)

Minden lány arra vágyik, hogy vigye el az ördög. Sok Sátános shoujo manga játszott már az ördögi kísértővel, ki az ártatlan leányzók lelkét és testét megrontva rabolja el a bishoujo hősnők szívét. Mayu Shinjo Akuma na Erosában már ezt kiválóan feldolgozták, erre itt egy újabb szexi lány manga immár Miura Hirakutól, ki nem kíméli a lány szíveket a megdobogtatástól és a tipikus tiltott szerelem gyümölcsével  csalogat el bennünket egy kötet erejéig.

Megidéztem a Sátánt, de Ő elfelejtett hazamenni

Hashiba Suzu a nagyapjával él egy szentélyben, ahol éppen azért könyörög, hogy reménytelen szerelme végre beteljesüljön gyermekkori példaképével, aki jelenleg a sulijában tanár. A férfi azonban visszautasította a közeledését, ezért a lány egy cseppet vemhesen könyörög Istennek, hogy változtassa meg szíve választottjának döntését. Ám a nagy imádkozásban véletlen megidézi az ördögöt, aki magát Charnak nevezi. A jóképű srác kissé perverz, kissé gyerekes, de elfelejtette, hogy hogyan kell visszamennie a Pokolba, ráadásul elveszítette az összes varázserejét. Így Suzu nyakán ragad, kinek rendesen felforgatja a hétköznapjait, a szívéről nem is beszélve. Mikor Suzu végre rájön, hogy újra szerelmes lett, kiderül, hogy Charnak csupán egy szűz vérére lenne szüksége, hogy varázsereje visszatérjen, és haza penderüljön. Suzu természetesen szűz (mint minden shujo manga hősnője), így érzelmi válságba csöppen: vajon bízhat az ördög szerelmében, vagy sem?

Szép shoujos grafika, szívdöglesztő karakterek, tipikus ecchi jelenetekkel, az irulós-pirulós fürdőzéstől, a kissé sikamlós meghódításig. Úgyhogy smut, love, kiss & hug minden mennyiségben. A romantikára, tiltott szerelemre és finom erotikára vágyóknak tökéletes csemege. Tipikus shoujo manga, úgyhogy aki szereti az ilyeneket, annak újabb portéka lehet a szerzeményei közepette.

Linkek: Baka-Updates Manga (eng); TenManga (eng)

(Visited 900 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .