Fujinaka Chise: Sensei to, Uwakichuu / 先生と、浮気中 (manga; 1 kötet; 2010)

Fujinaka Chise: Sensei to, Uwakichuu / 先生と、浮気中 (manga; 1 kötet; 2010)

Fujinaka Chise: Sensei to, Uwakichuu / 先生と、浮気中 (manga; 1 kötet; 2010)
Fujinaka Chise: Sensei to, Uwakichuu / 先生と、浮気中 (manga; 1 kötet; 2010)

Ebben a shoujo mangában két történet is van, a címet adó sztori szól egy diáklány és tanára románcáról, míg a mellékszálban egy furcsa diákpáros talál egymásra. Grafikailag nálam telitalálat volt egyébként ez a manga: gyönyörű nagy szemek, csodaszép lányok, fiúk, a háttér már ilyenkor nem is lényeges. 

Fogat fogért, szemet szemért…

A fősztori hősnője Hana, akit éppen mindenki szeme láttára megcsal a barátja. Vigasztalásért mindig a suli dokihoz fordul, ő Kudou-sensei. Mikor éppen sírva meséli barátja újabb félrelépését, a tanár előáll egy ötlettel: Hana miért nem csalja meg a barátját? Így tökéletesen bosszút állhatna rajta. És ha már itt tartunk, a sensei hajlandó eljátszani Hana új lovagjának szerepét. Mi lesz ebből? (Az már más kérdés, hogy ez egy elég képtelen ötlet egy tanár szájából XD, erkölcsileg meg, hmm hagyjuk. Szaftos sztori volt ennek ellenére.)

Melléktörténet: na ez aztán vicces volt! Az fősztori is tetszett, de ez még jobban maga alá gyűrt. 😀 A hősnőnk Juri, aki régóta szerelmes Makoto-senpaiba, csak éppen a srác a suli legjobb nőjével jár. Egyszer azonban meghallja ahogy szakítanak, és emellett megtudja Makoto titkát is. A srác igazi mazochista, aki a járást úgy fogja fel, hogy az aktuális lány az ő űrnője, és a csaj a legmegalázóbb dolgoktól kezdve bármire megkérheti őt. Mivel most facér, és meglátja hogy Juri is szemtanúja volt szakításának, kapva kap az alkalmon, és Jurit választja új Űrnőjének. De vajon a lány hogy fog megbirkózni ezzel a teljesen ismeretlen Makoto-senpaijal?

Linkek: Baka-Updates Manga (eng); TenManga (eng)

(Visited 108 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .