Love in Magic (dél-koreai; romantikus-vígjáték; 2005)

Love in Magic (dél-koreai; romantikus-vígjáték; 2005)

Kandi kamera alá szex

A testi kimerültség legjobb ellenszere egy kellemes romantikus-vígjáték, melyet álmatag kapacitással is könnyen befogad az ember, és jól szórakozhat rajta. Így néztem meg ezt a dél-koreai Love in Magic című filmecskét. A sztori aranyos, kicsit a végét elnyújtották, de jópofa poénokkal és egy csöppnyi drámával oldották a hangulatot. Nem kell nagy durranásra számítani tőle, épp csak kellemes és kikapcsoló.

Sztori: Ji-hoon egy nagy nőcsábász bűvész, aki sorra dönti meg a szebbnél szebb lányokat, igaz, futó kalandjai mellé pár pofont is begyűjt. Gondtalanul éli fényűző életét, egészen addig, míg véletlen meg nem talál egy titkos videofelvételt az interneten egyik motelbeli afférjáról. A filmen volt kedvesével, a tanárnőként dolgozó Hee-wonnal látható. Ezután felkeresi a nőt, hiszen a videó mindkettejük karrierjét tönkre teheti. A nő, azonban váratlan óhajjal áll elő: vagy feleségül veszi ezek után, vagy közösen megkeresik azt a motelt, ahol lekapták őket. Megrögzött szoknyabolond főhősünk így nem tehet mást, mint sorra jár e hárpia hölgyeménnyel minden hotelt, ahol valaha megfordultak, miközben szerelmi életük is elég siralmas fordulatot vesz.

A sztori aranyos, Hee-won tipikus nő, ha éppen nem üt, akkor a nyelve éles, a diákjai külön műsorszámot vágnak le (hát igen, arany élet lehet abban a fiú suliban, ahol ez a nő tanít). A két lökött főhősön túl még kapunk további vicces karaktereket pl.: Ji-hoon lúzer menedzserét, aki még a neten se tud nőket felszedni. Szóval, aki egy jópofa romantikus vígjátékra vágyik, annak jó választás lehet, bár cseppet sem pihent állapotom rovására írható, hogy nem mindig voltam vevő a poénokra (elég mérsékelt adag jutott ki belőlük).

Linkek: Wikipédia (eng); Hancinema (eng); YouTube (előzetes)

(Visited 93 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .