My Killer Baby [AMV by Fullmoon88 / 2010. July]

My Killer Baby (AMV by Fullmoon88)

Hirtelen felindulásból elkövetett valami XD. A zene ragadott el, egy 2010-es koreai erotikus-thriller trailer dala volt ez a szám (The Housemaid), melyre megpróbáltam a hangulatot visszaadó jeleneteket bányászni. Lett benne végül egy kis erotika is, de még sztem nem a hentai kategóriába eső :D, ettől függetlenül, ha ORTT-és lennék, rátennék egy 16-os karikát XD (valaki szerint 18-at is megér :D).

Próbáltam egy sztorit is beletenni, amin meglátszik, hogy az elmúlt héten csak seinen mangákon éltem. Lényeg, hogy egy bérgyilkos csajszi, és egy zsaru végzetes románca lett a főszál.

Szőrős szívű kritikától kezdve bármit szívesen veszek. Jahm, flash playerbe most nem tudtam feltölteni, de majd pótolom a dolgot (már megtörtént), meg egyenlőre csak ilyen puritán módon teszem ki ide (javítottam). Ok: az elmúlt négy napban készült el ez az AMV, és mivel éjjel-nappal csináltam, kicsit gép iszonyom lett, úgyhogy pihentetem az oldal frissítését :D.

(Vagy mégsem, a lelkesedésem megcsappant egy csöppet… lehet hogy olvasni kéne megint mangákat, bár most két hétig intenzív házi munkákra vs tatarozásra leszek befogva XD…) Technikailag újítottam-e valamit? Ediust még mindig szeretem nagyon, de lehet, hogy bepróbálkozok már valami mással is. Első lépésként megnéztem, hogy lehet png formátumú képekkel operálgatni benne, ezt láthatjátok is majd a videó elején.  Megtetszett ez a képréteges dolog, majd a következőnél megpróbálom tovább fejleszteni, hátha sikerül belőle valami egyedit alkotni. A My Killer Baby teljesen öncélú élvezetre készült, úgyhogy megértem, ha sokaknak nem jön majd be :D, meg kicsit túlzásba estem a villogásokkal. Szóval jöjjön az AMV-ről néhány adat, és a YouTube-os link…

Adatok
  • Cím: My Killer Baby
  • Anime: Aoi Bungaku (TV); Chaos; Head (TV); Kite (OVA); Gantz (TV); Kite Liberator (OVA); Le Portrait de Petit Cossette (OVA); Mezzo Danger Service Agency (TV); Phantom – Requiem for the phantom (TV); Texhnolyze (TV)
  • Zene: Nichole Alden – Baby Now
  • Duration: 02:08
  • Program: Edius 5, Gimp 2.6.8, Any Video Converter, Zarx264
  • Műfaj: akció, romantikus, dráma, erotikus, történet, komoly (16 vagy 18-as karikás XD)
  • Felbontás: 720×480 @ 29.97 fps
  • Hang: 48000Hz 192
  • Bitráta: 2500
  • Linkek: AMV ART 2.0 (letöltés), YouTube (megnéz és véleményez :D); AMV.org (infó, meg letöltés)
Pillanatképek [nggallery id=42]
(Visited 68 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .