Kubonouchi Eisaku: Makunouchi / 幕之内―窪之内英策傑作集 (manga; 2004)

Kubonouchi Eisaku: Makunouchi (manga; 2004)

Kő-papír-olló!

Kubonouchi Eisaku rövid történeteit gyűjtötte össze a Makunouchi című kötetében. A képregény egyfajta válogatott ínyencségek gyűjteménye a mangaka korai munkái közül. A 2004-ben kiadott 1 kötetes manga a Shogakukan kiadónál jelent meg, és a YS Special magazinban futott.

A sztorik közül az első komikus történethez volt szerencsém, melynek címe Laplace. A főhősnő egy rendkívül egyedi, helyzetkomikumokkal teli szituációba kerül. Mochizuki Aikot ugyanis világ életében üldözte a balsors: a metrón rendszeresen odacsukja arcocskáját az ajtó, minden kutya őt szemeli ki üldözésre, és szörnyen beég a fiú előtt, akibe szerelmes. Egyetlen dolog van, amiben verhetetlennek minősül, ez pedig a kő-papír-olló játék. Az örökké balszerencsés, kétbalkezes lány, a suli verhetetlen bajnoka lesz, főleg, hogy minden áldott léleknél megpróbál vereséget szenvedni, hátha az összes szerencséje ebbe a fránya játékba ment, és ezért nem történik vele soha semmi jó. Ám mielőtt észrevenné, rájön, hogy ez a képessége talán nem is olyan rossz, és még a szeretett fiúnál is szerez néhány jó pontot.

Aki kíváncsi Aikora, és a mangaka további történeteire, az veselkedjen neki nyugodtan (humorból nem lesz hiány), íme a kötetben található címek közül még pár: Yocchore! Tosamaru-kun ; Bell ; Robot High School Girl Kaoruko’s „Heartbreak” ; Bizzare — The Terror of the Salmon-Man; Robot High School Boy Kawarazaki Ayumu’s „Seishun-I-N-G” ; Help! ; Viva Eros Academy ; Okappiki Eiji ; Dream of Pumping Up ; Present.

Linkek: MangaFox (online fejezetek angolul); Baka-Updates (manga adatok)

(Visited 53 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .