Yoshihara Yuki: Blanc Marie

Yoshihara Yuki: Blanc Marie

Yoshihara Yuki: Blanc Marie

Le se tagadhatnám, hogy „fanatikus” rajongója vagyok Yoshihara Yuki mangáinak. Az alkotónőről már írtam egy pár bejegyzést, nemcsak az életét, hanem fontosabb műveit is tekintve. Számomra a josei-en belül ő az alfa és az omega. Történetei obszcén humorral teliek, de van bennük romantika, dráma töményen, és persze a kihagyhatatlan perverz főhősnők sora, akik vagy egyetemisták, vagy a munkaerőpiac láncain tengődő dolgozó nők.

Mondhatni legfrisebb alkotása a mangakának a Blanc Marie, mely 2009-ben jelent meg 1 kötet terjedelemben. A történet egy fiatal leányzó, Kiriko körül forog, aki éppen feleségül készül menni egy nagyvállalat hercegéhez. A bökkenő csak az, hogy a vőlegény sehol sincs az egyházi szertartás kezdetén. Kirikót átejtette a macsó vőlegény,  a férfi csak egy látszat házasságot tervezett, és inkább más hölgyemények társaságában tölti e meghitt pillanatot. Ám a vőlegény öccse, a jóképű Soujirou-szan, testvére helyett mondja ki a boldogító igent az oltár előtt, és ettől a pillanattól kezdve Kiriko csak őt látja. Vajon egy elhanyagolt feleség a sógor karjai között találja meg a szerelmet?

Rövid, szórakoztató mű Yoshihara Yuki-tól, pár komikus jelenettel, és bolondos karakterekkel.

Linkek: Yoshihara Yuki (Baka-Updates), MangaFox: Blanc Marie (olvasható angol fordításban)

Korábbi bejegyzéseim a mangakáról: Mangaka: Yoshihara Yuki (吉原 由起)

Művei: Mata Mata Oboretai , Oboretai , Kuraku Naru Made Matenai , Kinjirareta Ai no Kajitsu , Aisuru Hito, Chiyou yo hana yo , Itadakimasu , Haa Haa , Darling wa Namamono ni tsuki,

(Visited 31 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .