Yoshihara Yuki:Haa Haa

Yoshihara Yuki: Haa Haa

Yoshihara Yuki: Haa Haa

A második kedvencem következik Yoshihara Yukitól. A Haa Haa sokkal rövidebb terjedelmét tekintve, mint a Darling wa Namamono ni tsuki, de hozza az előző mű színvonalát.

Ezúttal egy pályakezdő tanárnő történetünk főhőse, Shibata Seiko. A 23 éves fiatal lány, rögtön egy erotikus álommal kezdi meg pályafutását egy fiú magániskolában. Az álmában éppen szenvedélyesen szeretkezik egy szívdöglesztő férfi tanárral a tanterem közepén. Ám álmával ellentétben, Seiko még mindig szűz, ráadásul nem is igen ad magára, ő csupán egy átlagos, hétköznapi, de ártatlanul naív lány. Miután felébred, lelkesen indul megtapasztalni új életét, mint dolgozó nő, és reményekkel telve várja, hogy megismerhesse várhatólag jóképű tanár kolegáit. Minden vágya, hogy a diákok szeressék, és tökeletes mentorrá szeretne válni a szemünkben. Ám a reggeli vonatozás során találkozik ugyan egy rendkívül helyes férfival, sőt még a karjai közé is zuhan, a férfi pedig megdicséri az illatát, és félreérthető mondatok közepette közelebb húzza magához. Seiko a fellegekben érzi magát, egészen addig, míg az idegen meg nem jegyzi, hogy az illata olyan, mint egy tüzelő nőstény macskáé. Seikót elönti a méreg, de mielőtt jól elláthatná az idegen baját, annak már hűlt helye. Ekkor veszi észre döbbenten, hogy elfelejtett leszállni a vonatról. Így első napját nem elég, hogy egy rossz reggeli élménnyel, de még egy késéssel is tetőzi, ami nem kelt éppen kedvező benyomást az igazgató szemében.

A kezdeti nehézségek után végre révbe ér főhősnőnk, meg volt az első órája, a fiúk imádták, már csak a tanárikarnak kell bemutatkoznia. És ekkor eláll a lélegzete. Ugyanis a biológia tanár, Itsuki Takaaki, éppen a reggeli faragatlan fickó. És ami a legszörnyűbb, az egész iskolában ő a leghelyesebb férfi! Csak hogy a kinézete ellenére elég elvont egyényiség. Momentán nem érdeklik a nők, csak a szagok és a velük kapcsolatos biológiai kísérletek. Seiko próbál vele kedves lenni, de valahogy ennek a különös férfinak, mindig sikerül kihoznia a sodrából.

A pohár akkor telik be, mikor pont Seiko testnedveit szeretné tanulmányozni az új könyvének megírásához. Szerencsére egy segtőkésznek mutatkozó női koleginában társra lel Seiko, még pedig Ozawa Mayuiban, ám Seiko nagy bánatára, Ozawa-szan mindig is megakarta kaparintani magának a különc biológia tanárt, és ő rá is számít segítségül a hadjáratában. Ám Itsuki-senseit nem könnyű fából faragták. Sorozatos inzultálások, és könyörgések, orrvérzések, és kiakadások után, Seiko végül beadja a derekát. De egy szerencsétlen félreértés folytán eléggé kényes helyzetbe kerülnek. Seiko mielőtt észrevenné, már fülig szerelmes lesz „kínzójába”. Persze érzelmei viszonzásra találnak, de kapcsolata Itsuki-senseivel cseppet sem mondható felhőtlennek.

A kezdeti próbálkozások, félreértések,és reményteli várakozás után ugyan egymásra találnak, de boldogságuk beteljesedéséhez még hosszú az út. Mi sülhet ki egy tapasztalatlan, fiatal lány és egy kicsit elvont tudós ember kapcsolatából? Nos, komikummal teli, romantikus történetük, na és az intimitás kalauzolja el az olvasóit, egy kikapcsolódást nyújtó utazásra a szerelem csodás világába.

Manga adatok:

  • Cím: Haa Haa (はあはあ)
  • Angol cím: Haa Haa
  • Terjedelem: 3 kötet
  • Kiadás Dátuma: 1996
  • Japán Kiadó: Shogakukan
  • Műfaj: vígjáték, romantikus, mature, josei, gender bender, smutty, ecchi
  • Kötetek Megjelenése: 1. kötet (1996-02-26), 2. kötet (1996-11-26), 3. kötet (1997-03-19)
  • Linkek: Mangazin (hu), Baka-UpDates MangaAnime News Network
(Visited 63 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .