Moetan (TV-sorozat; 2007; 12 epizód)

Moetan (TV-sorozat; 2007; 12 epizód)

Hát ez a legédesebb magical-girl komédia (paródia?), amit eddig láttam! Képzeljünk el egy olyan felső középiskolás lányt, Ink Nijiharát,  aki kinézetre elemisnek tűnik, tehát tipikus moe karakter (és ráadásul nem is ő lesz az egyetlen). Nagy álma, hogy a fiúval, Nao-kunnal, akibe szerelmes, együtt menjen egyetemre. Persze a srác mit sem tud minderről a szép ábrándról, a playstation-ön kívül nem nagyon érdekli a tanulás. Ekkor főhősnőnk szerencséjére, egy beszélő plüss-kacsa, Ah-kun, pottyan elébe az égből, aki közli vele, hogy küldetése van és az embereken kell segítenie, ezért varázs erőt ad a lánynak, sőt, egy „magic-mobilephone” segítségével igazi harcossá változhat!

Nohát, hősnőnknek se kell több! Első küldetése az lesz, hogy a kiszemelt fiút korrepetálja angolból, bár ez éppen nem úgy sül el, ahogy tervezte. A fiú szobájának felfedezésekor előbukkanó pornó újságok kicsit zavarba ejtik, főleg hogy a plüss-kacsája nyálcsorgatva lapozgatja őket. ^^

Egyébként maga a kacsa, Ah-kun és rettentően komikus figura. A varázsló világban egy igazi bishounen (szép fiú), de így, ebben a formában valahogy nem lehet komolyan venni. XD Mellesleg a végletekig perverz, és a kis, formás arányokat szereti (ebből a szempontból ellentéte Kon-channak a Bleachből XD). Szóval poén az egész ezerrel, a főhősnő meg rettentően édes.

Az animét az ACTAS. Inc és az Actus készíti, a rendező Keiichiro Kawaguchi, a karakter dizájner Koukahu Nishio.

Link: ANN.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .