Sora no Otoshimono (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Sora no Otoshimono (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Sora no Otoshimono

Újabb tipikus komédia-ecchi-school life hármassal ellátott anime. A grafika közepes, a sztori nem valami nagy szám, bár erőteljesen perverz jelenetekkel teli, ami néha még vicces is lehet.

A történet röviden: Tomoki Sakurai egy gyerekes kinézetű srác korához képest. Egyik nap az égből furcsa kőzápor indul meg, és ezután egy angyal szárnyakkal bíró lányt talál egy gödör alján. A hatalmas keblekkel megáldott, és testileg teljesen kifejlett leányzó neve Ikaros, és a mennyből jött. Tomokit választja gazdájának, és egy lánccal hozzá is kötődik a fiú kezéhez. Ikaros egy olyan angyal-droid keveréke, aki egy ember, jelen esetben a gazdája, minden kívánságát valóra tudja váltani, legyen az akár világuralomra törés, vagy meztelen lányok kukkolása. Így kezdődnek meggondolatlan kívánságokkal és ecchi-hárem jelenetek sokaságával teli kalandjaik.

Az animét az AIC A.S.T.A stúdió készíti, rendező: Hisashi Saito. Az eredeti mangát Suu Minazuki rajzolta, mely 2007-ben debütált, és eddig 6 kötete jelent meg. Az én érdeklődésemet nem keltette fel ez az anime, ha már angyal-menny-kívánság teljesítéses történetet akarok, ott az Oh! My Goddness, ez grafikailag is a toppon van, és történetileg is korrekt, kellemes, igaz, kicsit régebbi sorozat.

Linkek: ANN, Wikipédia, Manga Fox, Baka-Updates Manga.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .