Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza

Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza

Hát íme még egy romantikus-komédia, még az emészthetőbb fajtából. Aranyos, bár második évadról van szó, az elsőt ugyan nem láttam, de az ilyen típusú animét bármikor elkezdheti nézni az ember, mert nincs olyan nagy összetett története. A sorozatot a Diomedea, Albion és Wish stúdiók készítik (hmm kicsit ismeretlenek, vagy csak nekem?). Az animáció közepes, a zene is, ha valaki unalmas óráit akarja agyon ütni, akkor a történetet is lehet élvezni, bár tele van klisével. Semmi újat nem ad, úgyhogy az első résznél tovább, nem hinném hogy fogom nézni.

Történet: A sorozat Nogizaka Haruka és Yuuto Ayase félénk románcán alapul. Haruka gazdag, csinos, az iskola bálványa, tökéletes szinte, míg Yuuto-kun teljesen átlagos, jellegtelen hétköznapi srác. Egy nap azonban felfedezi a fiú Haruka nagy titkát: a tökéletes hercegnő őrült anime-manga fan (otaku), csak mindenki elől titkolja, mivel korábban emiatt kiközösítették. Persze Yuuto megértő, így ő lesz az első igaz barátja. Úgyhogy lassan összemelegednek, de kapcsolatukat váratlan komplikációk nehezítik meg: Haruka 4 szobalánya, akik mindig jót akarnak a párnak, de végül ez mindig balul sül el, Yuutóba szerelmes emellett egy másik lány is (szerencsére csak 1 szerelmi háromszöget kell „elviselni”).

Összegezve: említésre érdemes, jó ha tudja fejben az ember, hogy van egy nézhető sorozat is, ha éppen valami könnyűt és egyszerűt akar látni. Link: ANN.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .