Tentai Senshi Sunred 2 (TV-sorozat; 2009;13 epizód)

Tentai Senshi Sunred 2 (TV-sorozat; 2009;13 epizód)

Hát ez halál… Képzeljünk el egy csapat szuperhőst, mint egy átlagos amerikai rajzfilmben. Na most, adott egy elvetemült, nyúlszívű vezető, egy plüss állat titkos haderő, és a fáraótól kezdve meghatározatlan kinézetű segítőtársak, ja, a főhőst ki ne felejtsük, egy állandóan piros maszkot viselő, folyton mérgelődő tag. Nos, 13 percben nézhetjük végig az ökörködésüket XD. A poénok már annyira betegesek, hogy szerintem két fajta nézői magatartást hoz elő:

1. Hú, de király, ez állati vicces! És fetrengek a röhögéstől, mert betegesen poénkodnak mindvégig.
2. Mi ez a hülyeség? Ilyen gagyit még gyereknek se mutatnék!

Ház, igen. Az animáció kb 20 évevvel ezelőtti szintet mutat, ezt is az AIC A.S.T.A. gyártja.  Teljes mértékig komédia, bár én egy kis paródiát is bele tudnék magyarázni XD. Kicsit hasonlít a Detroit Metal City-re, mely hasonlóan elvetemült volt. Erős idegzetűeknek, és beteges poén kedvelőknek ajánlom XD. Ja, és ez is egy második évad, az első évada 1 éve ment le 26 résszel, gondolom csak népszerű lehetett, ha csináltak neki folytatást.
Link: ANN.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .