Kämpfer (TV-sorozat;12 epizód; 2009)

Kämpfer (TV-sorozat;12 epizód; 2009)

Kämpfer

Nos igen… a Princess Lover! után kicsit elkedvetlenedtem a hárem animéktől, most mégis azon kapom magam, hogy egy újabbal szemezgetek XD (lehet hogy már nagyon függő vagyok?). A Kämpfer első része után, inkább a sorozat pozitívumai vonták el a figyelmem, de hogy ez érthető legyen, először nézzük az alap sztorit:

Senou Natsuru egy átlagosnak tűnő középiskolás fiú, ám egy nap arra ébred hogy lánnyá változott! Mint kiderül, titokzatos módon kiválasztották egy Kämpfer nevű játék tagjának. Igen ám, de ebben a játékban csak lányok játszhatnak, a játék lényege pedig, hogy a játékosoknak meg kell küzdeniük egymással. Így főhősünk, akárhányszor arra kényszerül, hogy ellenfeleivel szembeszálljon, a kezén lévő karkötő segítségével alakul ál. A játékban csapatok harcolnak egymással, így először is bajtársait kell megtalálnia, akik nem is fognak sokáig késlekedni.

Alkotók: a Nomad és a JC Staff közös produkciója, ami érdekesség, hogy a főszereplő fiúnak Marina Inoue a szinkronja ill az endingben is énekel (szereplet korábban pl.: a Kite Liberatorban, Gurren Lagann-ban, Baccano-ban, Skip Beat-ben, Sayonara Zetsubo Sensei-ben, Library Wars-ban). A másik seiyuu híresség pedig Mizuki Nana, ő Kanden Yamanekónak kölcsönzi a hangját.

  1. A grafika egész szép, és a női karakterek is arányosak.
  2. Az átváltozások, és a lányok egyenruhái olyan Sailor Moon-os kis utóízt hagytak maguk után, hogy már ezért muszáj lesz végig néznem.
  3. Igaz nem újdonság, hogy egy fiú anime karakter női testbe bújik, de még így is van pár jópofa poén benne pl.: hogyan fedezzük fel a női illemhely rejtelmeit.
  4. Jó kis pörgős akció jelenetek is vannak benne, legalábbis az első epizódban voltak.

Összegezve: romantikus, könnyed, akcióval teli vígjátéknak indul, mely 12 részesnek ígérkezik. Hogy az első epizód kicsit érdeklődést felkeltő kezdése után, vajon a folytatás megint kiábrándító lesz-e? Majd elválik. További infók: ANN

(Visited 30 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .