White Album (TV-sorozat; 24 rész; 2009)

White Album (TV-sorozat; 24 rész; 2009)

White Album

A White Album ott folytatódik, ahol 2009 tavaszán abba maradt. A korábbi sorozat folytatása, melyben egy korábbi blog bejegyzésben már írtam egy összefoglalót. Így csak megemlíteném a fejleményeket:

A grafika ugyanolyan szép, a zene kellemes és drámai. A romantikus-dráma és a show-biznisz világának buktatói még inkább kibontásra kerülnek. A két főhősnő, Yuki és Rina között is kiéleződik a helyzet. Touya pedig nem bírja tovább szerelme, Yuki nélkül, így a lányt „helyettesítő” Yayoi karjaiba menekül. Mindezt egy érzelmi sokk váltja ki, mivel Touya édesapja infarktust kapott és korházba kerül. Közben folytatódik a kavarás: Yayoi hazudik Yukinak, Rin bátyja, Ogata pedig mindent megtesz, hogy Yuki és Touya szétmenjenek. Rina pedig kétségbeesik, mivel a bátyja már egyáltalán nem törődik az ő karierjével.

Mindeközben betekinthetünk a rivális lány banda érzelmi viharaiba is. Szóval, akik a sorozat első felét megszerették, és kíváncsiak, hogy Touya és Yuki szerelme hogyan fogja túl élni a konfliktusokat, cselszövéseket, és elsősorban a hírnév és sztárság világát, azoknak érdemes követniük a befejző 12 részt is.

(Visited 370 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .