Natsu no Arashi! (2) Akinai-chuu (TV-sorozat; 2009)

Natsu no Arashi! (2) Akinai-chuu (TV-sorozat; 2009)

És igen! Na ezt nagyon vártam! A Natsu no Arashi volt az egyik legkellemesebb anime élményem. Ha jól emlékszem az első évad (2009) tavasszal indult, és most jön a folytatás, a második évad! Még több poén, a megszokott gyönyörű animáció, és nagyon fülbemászó dallamok.A op a megszokott dögös hangvételű, és nagyon jó zene van mellé.

Hajime-kun és Arashi-szan kalandjai tovább folytatódnak. Kis csapatunk a strandra megy kirúgni a hámból. Természetesen mindez Sayaka műve ^^ (úgy akar pasit fogni, hogy fiatal alkalmazottait veti be csalinak 😀 – csak arra nem gondolt, hogy Kaja, Yayoi, Kanako, olyan feltűnőek lesznek fürdőruhában, hogy egyetlen egy férfi se vet rá szemet. XD Más részt, ott a dilemma Jun-channál, hogy titkos női kilétét nem sokáig tudja elrejteni a többiek elől, legalábbis Arashi rájön. Hogy Hajime-kun-nak mikor esik le a tantusz…?

Ehhez még hosszú út kell, de nem is baj, legalább tovább élvezhetjük a piszkálódásait XD (Hajime: „Nahát Jun, egy igazi férfi fürdésre termett! Miért van rajtad póló? Hagy tapogassam meg a mellkasod! Jesszus? Mi ez a két dudor? Látod, látod, gyúrni kéne kicsit többet, és olyan szép kidolgozott, izmos tested lenne, mint nekem XD” – ez fájt!) 🙂
Linkek: ANN (2. évad)

(Visited 97 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .