Miracle Train (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Miracle Train (TV-sorozat; 2009; 12 epizód)

Miracle Train

Először megijedtem, hogy yayoi, vagy boy’s love anime lesz belőle, de az első rész után pozitívan csalódtam benne. Jó, ok, a yayoi nem épp a kedvencem, sőt, meghagyom inkább azoknak akik imádják, én távol tartom magam tőle. ^^

Na de, a Miracle Train, egy jó kis romantikus shoujo-nak ígérkezik, egy kis drámával, vígjátékkal. A karakter dizájn nagyon szép, mivel fiú hárem van benne, így minden tipikus karakter fellelhető: a belevaló macsó, a mindentudó hűvös lexikon, a játékos kisfiú, stb. A történet alapja, hogy Tokyo föld alatti vasútjain száguldozik egy varázslatos vonat, mely csak bajba jutott hölgyek előtt jelenik meg. Amikor egy problémákkal küzdő leány, nő belép a vonat fülkéjébe, 5 jóképű fiatalember fogadja. A fiúk, az állomások fizikailag kivetített képei, így van pl.: Shinjuku, vagy Roppongi nevű srác is, és az adott állomásra jellemző hangulat lengi körül őket. A fiúk mindent megtesznek, hogy a hölgynek megoldják a problémáit, melynek eredményeként boldogan távozik az utazás végeztével.

Aranyos, könnyed, tipikus shoujo sorozat, ilyen is kell néha a sok komoly/komolytalan mű közé (főleg hogy 3 évig csak az ilyen műfajú animéken/mangákon éltem régen XD).

A rendező: Kenichi Kasai (pl.: Nodame Cantaible; Honey and Clover; His and Her Circumstances), karakter dizájner: Aki Tsunaki (pl.: Rorouni Kenshin, Pokemin 3 the movie). Az anime a Yumeta Company animációs stúdióban készül. Link: ANN.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .