Princess Lover! (TV-sorozat; 2009)

Princess Lover! (TV-sorozat; 2009)

Princess Lover!

A Princess Lover!, annak ellenére hogy egy hárem anime, tehát van egy srác, és X db lány, akikkel különböző ecchi helyzetekbe kerül, mégis elnyerte a tetszésemet. Ebbe belejátszik, hogy a karakter design és az animáció is teljes egészében nagyon szép, más részt, maguk a karakterek is megkapók lettek. Itt első sorban a főhősre gondolok. A korábbi visszahúzódó, szerencsétlen fiú sablonoktól eltérően, egy harcra kész, jól is küzdő, bizonyos szögből még jóképűnek is tartható főhőst kapunk, akinek a szíve mindig a helyén van, bár persze a perverz fantáziája sokszor bajba juttatja.

Így ki is térnék rögtön a Princess  Lover! alap történetére. A főszereplőnk, az említett fiatalember neve Teppei Arima, aki egyik napról a másikra elveszíti a szüleit, és ráadásul kiderül, hogy gyilkosság áldozatai lettek. A magára hagyott Teppei életében ekkor felbukkan milliomos anyai nagyapja, aki rögtön befogadja óriási házába, és a Japánszerte elismerésnek örvendő Arima vállalat örökösének teszi meg. Még ezen a napon a fiú megvillantja életmentő akcióját, egy lovaskocsi gyönyörű utasának révén. Ez a megmentett leányzó, Charlotte Hazellink, egy hercegnő.

Teppei nehezen akarja elfogadni a nagyapja gondoskodásást, mivel korábban évekig nem is foglalkozott vele. De a srác meg akarja bosszúlni szülei halálát, így kénytelen a kispolgári életét felváltani a nagyvilági luxussal, ami ugyan kellemetlenségekkel jár az egyszerűséghez szokott lelke számára, de egészen hamar belerázódik a dologba. Ráadásul tanulmányait is az elit rétegnek fenntartott akadémián kell folytatnia, ahol ismét találkozik a megmentett hercegnővel.

Ugyan az alaptörténet jól indul, van egy kis akció, és egy feltüzelt fiatalember, aki szülei gyilkosát kutatja, de mindezek után a sztori visszasüllyed egy egyszerű hétköznapi-iskolai vígjáték szintjére. A hercegnő mellett további szexi női karakterek veszik körül az aranyifjút: a személyi szobalánya (Ayano), a jegyese – Sylvia van Hossen,  valamint az Arima család ősi ellensége, Seika Houjouin. A 4 leányzó, mind gyengéd érzelmeket táplál Teppei iránt, aki mindebből persze semmit sem vesz észre, vagy lehet, hogy a lányok túl nagy mellbősége akadályozza meg. És igen, ez a momentum kicsit irritáló néha, hiszen a természetellenesen nagy keblek eléggé eltorzítják a figurákat, kiváltképp Charlotte esetében, aki nagyon cuki lenne…lenne…

Így veszi kezdetét a romantikus komédia. Az animációra nem lehet panasz, az opening egész kellemes, de annyira nem kiemelkedő, az ending zenéje már inkább. Nem nagy durranás, de egész kellemes perceket tud szeretni, főleg a vígjátékkal teli elemek miatt. Szerencsére a kicsit sötét hangulatú indítás sem merül a feledésbe, és az érzelmeket pihentető részek után visszatér. Az ecchi jelenetek miatt, na meg a lányok rengeteg ledér öltözete révén teli van fanservice-szel, szóval aki szereti az iyesmit, biztos élvezni fogja.

Anime adatok

  • Angol cím: Princess Lover!
  • Japán cím: プリンセスラバー!
  • Történet/Manga: Ricotta
  • Rendezte: Hiromitsu Kanazawa
  • Karakter design: Shingo Suzuki
  • Megjelenés éve: 2008
  • Típus: Tv-sorozat
  • Terjedelem: 13 epizód
  • Műfaj: romantikus-vígjáték, hárem, ecchi, fanservice, akció
  • Opening: „Princess Primp!” ~ Miyuki Hashimoto
  • Ending: „S.S.D.” ~ yozuca
  • Stúdió: Def.c, GoHands, Ricotta
  • Kapcsolódó oldalak: ANN (eng), AniDB (eng), AnimeNfo (eng),Wikipedia (eng)
(Visited 88 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .