Kim Hee Kyoung: Cinderella Fella (manwha)

Kim Hee Kyoung: Cinderella Fella (manwha)

Kim Hee Kyoung: Cinderella Fella

Egy sokkal hétköznapibb hangvételű koreai manga rajzoló, Kim Hee Kyoung, a Snow White 94’-hez hasonló, sokkal hétköznapibb történettel állt elő a Cinderella Fella személyében. A Hamupipőke alapsztorival induló, majd romantikus-vígjátékká váló történet főhőse egy középiskolás fiú, kinek gyűlölt apja, új mostohát, és két szörnyű mostoha nővért hoz a házhoz. Ám a fiú nem olyan elveszett, mint az eredeti változatban szereplő leányzó. Igenis tudja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy megszerezze milliomos édesapja cégét. Kitűnő tanuló, minden sportban az élen jár, csak éppen hideg és számító. Ámbár tökéletességre, és tisztaságra érzékeny szívét még a szerelem nem érintette meg.

Egy nap azonban osztálytermében a világ legszebb lányát pillantja meg, aki ártatlanul és ügyetlenül tűri a fiú mostoha testvéreinek inzultálásait. „Hercegünknek” sem kell több! Azonnal pártfogásába veszi a lánykát, ám nem számol azzal, hogy szíve választottja egy visszahúzódó, félénk, csúnyácska leányzóként toppan be másnap a suliba. Kim Hee Kyoung aranyosan humoros története, jellegzetes rajzstílusa kellemes kikapcsolódást nyújthat, elsősorban lány olvasóknak szánt művével.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .