Yoshihara Yuki: Darling wa Namamono ni tsuki

Yoshihara Yuki: Darling wa Namamono ni tsuki

Yoshihara Yuki: Darling wa Namamono ni tsuki

A My Darling, My Flesh (Darling wa Namamono ni Tsuki), a kedvenc olvasmányom Yoshihara Yuki-szantól.

A történet főhősnője, Murasaki Setsuko első ránézésre egy fiatal nő átlagosnak tűnő életét éli. Igazán csinos, hódolókat könnyedén szerezhet, és egy menő nagyvállalat alkalmazottja. A bökkenő csak az, hogy transzvesztita édesapja nevelésének hála, kicsit szexuálisan frigrid szegény lány, és emiatt rendszeresen kudarcot vall kapcsolataiban. Már kezdi azt hinni, hogy nincs számára remény, és vén öreglányként fog meghalni, akit egyetlen férfi sem akar. Egyik nap éppen édesapja meleg bárjában segít ki, majd jól felönt a garatra. Kicsit pityókásan elveszíti az eszméletét, mikor egy jóképű fiatalember siet a segítségére. Bár Setsuko gondolatait elborítja az alkohol, a férfi érintésétől különleges, korábban nem tapasztalt vágy ébred benne. Most már tudja, hogy ennek a férfinak kell az Igazinak lennie! Ő az, aki megolvasztja a jeget, és parázsló szenvedélyt ébreszt benne. Legnagyobb örömére a munkahelyén újra találkozik a férfival, mint az új személyzeti orvos, Tanabe Kyousuke személyében. Setsuko kitartó ostromának köszönhetően, nem sokára az oltár előtt találja magát szíve választotjával. Ám a dolgok nem olyan egyszerűek, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk.

Kyousuke-kun ugyanis kezdetben meg van győződve róla, hogy Setsuko is transzvesztita, ezért nem veszi komolyan. Később ugyan imponál neki a lány kitartó próbálkozása, de elsősorban azért veszi feleségül, hogy végre távol maradjanak tőle a férfibolond nők. Számára a munka az első, és utána jöhet csak Setsuko. Szegény főhősnőnk persze nem hagyja annyiban a dolgot. Ha lassan is, de magába bolondítja immár a férjét, csak egy apró félreértés miatt, Kyousuke továbbra sem közeledik hozzá. A helyzet szerencsére megoldódik, de addig még sok humoros helyzet, komikus félreértés követi egymást. És kedvenc párunk megpróbáltatásai itt még nem érnek véget. Őrült anyósok, mérgező parfümök, szextilalmi fogadalmak, és persze újból felbukkanó volt szeretők, na meg azonos neműek közül származó új szerelmek zavarják meg párunk amúgy sem nyugodt életét. Setsuko lelkes bolondozásai, gyakran gyerekes magatartása, garantálják ajkunk reflex szerű mosolyra húzódását, arról nem is beszélve, mikor kiéhezett hiénaként veti magát Kyousukére, hogy magáévá tegye. 2 főhősünk teljesen ellentétei egmásnak: Setsuko akér egy perverz vénember, még főzni, mosni, takarítani se tud, ellenben Kyousuke egy igazi konyhatündér, még Setsoku ügyetlenkedéseit is eltűri. Persze egy romantikus mangához híven, főhősnőnk szíve a helyén van, és szerelméért bámit képes lenni feláldozni.

Kicsit perverz, vicces, és minden mennyiségben erotikus jeleneteket izgulhatunk végig egy nő szemszögéből. Hogy a higgadt és érett Kyousuke hogyan tud megbírkózni Setsuko féktelen természetével, és fárasztó szexjátékaival, az kiderül, ha a kedves olvasó végig lapozgatja mind a 8 kötetet. Garantált a szórakozás, és a nevetés végig! 😉

Manga adatok:

  • Cím: Darling wa Namamono ni Tsuki (ダーリンは生モノにつき)
  • Angol cím: My Darling, My Flesh
  • Terjedelem: 8 kötet
  • Kiadás Dátuma: 1997
  • Japán Kiadó: Shogakukan (Petit Comic)
  • Francia Kiadó: Génération Comics
  • Német Kiadó: Tokyopop Germany
  • Műfaj: vígjáték, romantikus, mature, josei, gender bender, smutty, ecchi
  • Kötetek Megjelenése: 1. kötet (1997-10), 2. kötet (1998-06), 3. kötet (1999-02), 4. kötet (1999-07-22), 5. kötet (2000-03-25), 6. kötet (2000-08-24), 7. kötet (2001-03-26), 8. kötet (2001-08)
  • Linkek:Mangazin (hu), Baka-UpDates Manga
(Visited 67 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .