Nana (TV-sorozat; 2006)

03. epizód – Nana and Shoji, Love’s whereabouts (Nana és Shoji, Szerelem merre?)

Nana (TV-sorozat; 2006)

Nanát egy klubban találjuk, diszkó zene szól ezerrel, a lány meg a híres nagy nőcsábász helyi DJ-t csodálja, mikor Shoji mellé lép. A fiú meghívja a lányt Junkóhoz, Nana pedig azonnal elmegy vele. Útközben megbeszélik, hogy a közelgő nyári szünetben nem is lenne olyan rossz ötlet, elmenniük a tengerpartra. Persze Junkót, és Kyosukét könnyen meggyőzik, s irány a tenger! Csodás pár napot töltenek ott, azonban történik egy-két „izgalmas” dolgo is ^^. Nana és Junko vannak egy szobában, ám Nana kettesben akarja hagyni éjszakára a párt, ezért átvonszolja Shojit a fiúk lakosztályába.

Shoji persze ledöbben, majd kikel magából, ugyanis megmagyarázza Nanának, hogy nem lehet olyan naiv, hogy nem tudja azt, egy fiút nem lehet csak úgy megkérni hogy aludjanak egy szobában, minden következmény nélkül… Nana egy kicsit elszégyelli magát, hogy kellemetlen helyzetbe hozta a fiút, azonban már késő vissza csinálni a dolgot. A srác megsajnálja, s elhatározza, hogy csak egy szobában fognak aludni, s megígéri Nanának, hogy semmi se fog történni. Nana, pedig nagy boldogan elkezd neki altatódalt énekelni! Kicsit se semmi egy csaj! ^^ Másnap Shoji persze teljesen kimerült, mivel semmit sem aludt az éjszaka.

Ekkor Junko azonban váratlan hírt közöl barátaival: Tokióba költözik, ugyanis felvették egy művészeti egyetemre a fővárosban. Nana nagyon maga alá kerül, arról nem is beszélve, hogy Kyosuke is vele megy, Shoji-ról nem is beszélve! Nana egy kisebb hiszti, s Junkóval való összetűzés után, Shoji új ötletet sugall a lánynak. Mi lenne, ha ő is felvételizne az egyik tokiói egyetemre, hogy barátaival tarthasson. Keményen tanul, de sajnos nem jön össze neki. Ismét maga alá kerül, s furábbnál, furább ötleteket eszel ki, amik révén Tokióba költözhetne, míg szerencsére Shoji le nem állítja egy kicsit. A srác megmondja neki, hogy nem lehet ennyire elveszett, nem támaszkodhat állandóan a barátaira, hiszen még a hotelbe se tud visszatalálni egyedül! Túl elveszett egy lány, s néha olyan, mint egy síró kisbaba… persze nagyon rosszul esik mindez Nanának, de az a legszörnyűbb, mikor a srác közli vele: utálja.

Ezután ott hagyja az utca közepén. Nana pedig ismét sírva fakad. S ekkor ki terem ott a szemei előtt? Na persze, hogy Asano-san, mivel nem említettem eddig, hogy a felvételik miatt Tokióba utazott kis csapatunk. Nana meglepődik, de elmegy Asanoval együtt vacsorázni, s megbeszélnek sok dolgot. Nana tudja, hogy nagyon szerelmes volt a férfiba, de az már elmúlt. Most már nem érez iránta sem bánatot, se semmit. Békében elválnak, sok szerencsét és sikert kívánnak egymásnak. A férfi megmutatja neki az utat, a hotelje felé, majd eltűnik. Nana elindul a hotel felé, mikor hirtelen csörög a telefonja…

Mindeközben Shojit kicsit leszidja Junko, hogy hogy volt képes magára hagyni Nanát, majd elindul megkeresni, persze a mobilja nélkül. Shoji se bírja, sokáig türtőzteti magát, s követi Junko példáját. Kyosuke meggondolatlan barátai helyett inkább felhívja Nanát. Érdekes beszélgetést folytatnak… Kyosuke megmondja a lánynak, hogy éppen Shoji és Junko őt keresi, meg hogy Shoji szerelmes a lányba. Nana nem hisz neki, majd megkérdezi a srác, hogy akkor meg saját magának hazudik, mert éreznie kell, sőt azt is hogy ő is szereti. Így Nana futva indul el, hogy megkeresse Shojit…



(Visited 60 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .