Ayakashi Japanese Classic Horror (TV-sorozat; 2006)

Ayakashi Japanese Classic Horror: 04. epizód (TV-sorozat; 2006)

Ayakashi Japanese Classic Horror

A első fejezet, a „Yotsuya Kaidan” vége. Tamiyát szörnyű hallucinációk kínozzák, ráadásul mindenki, aki csak részt vett Oiwa megölésében, titokzatos módón meghal, még Tamiya szülei is, szolgálói pl.: ne lepődjünk meg ha valakit patkányok egyből letámadnak s megesznek, iletve, ha megjelenik egy zombi, vagy egy kísértet Oiwa-sama képével, aki egy láthatatlan erő segítségével a falhoz szegezi áldozatait, majd megfojtja őket…

S Tamiyát is utol éri a végzete. Satou megtalálja, s tisztességes harcban megöli. S itt a fejezet vége, vagy mégsem? A történet mesélője, egy idős emberke, aki ezt a legendát kabuki színdarabként megírta, a napjainkig bemutat röpke eseményeket, megmagyarázhatatlan dolgokat, melyeket Oiwa átkának tulajdonít.

A rajzfilm különlegessége is ebben rejlik, mivel ezekben a részekben keverik az élőszereplős filmeket, a rajzfilmmel. Láthatunk néhány valódi szentélyt, magát Tokiót, s még sorolhatnám. Összegezve, a sorozat első fele, így egészében rendelkezik számomra negatívumokkal és pozitívumokkal is.

Érdekes egy történet, bár néhol kicsit túl morbid, de meg lehet nézni, s rgész szórakoztató annak, aki kedveli a horror és kissé elvont történeteket. A következő fejezetről még nem tudni semmit, annyi biztos a bemutatott előzetes képek alapján, hogy kicsit fantasy jellegűnek ígérkezik, sőt a karakter dizájn is sokat fog változni.



(Visited 24 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .