Ayakashi Japanese Classic Horror (TV-sorozat; 2006)

Ayakashi Japanese Classic Horror: 03. epizód (TV-sorozat; 2006)

Ayakashi Japanese Classic Horror

A történetben nem várt fordulatok következnek be. Oiwa ugye meghalt, de Tamiya nem! Továbbra is éli hitvány életét, de Oiwa átka lassan beteljesedik rajta. Oiwa barátnőjének életébe tekinthetünk be: Osoke hozzáment még a történet elején Naosukéhoz, de még nem teljesedett be a frigyük (hogyis mondjam finoman ^^), nem hálták el a nászt…

Osoke időközben rájött, hogy szerelemét, Satout, Naosuke gyilkolta meg. Ráadásul találkozik Tamiya régi szolgájával, aki elmeséli neki, hogy hogyan is halt meg Oiwa.

(Osokeről kiderül az, hogy Oiwa testvére, de nem vérszerint, hanem örökbe fogadták).

Így Osoke bosszút akar állni Tamiyán.Tudja, hogy Oiwa lelke csak akkor tér békére, ha megbosszulták a halálát. Ezért a lány elakarja érni, hogy Naosuke ölje meg Tamiyát, de a férfi arra hivatkozva, hogy nem „igazi” házasok, így aki a lánynak ellensége, az neki nem, így nem is teheti meg e gyilkosságot.

Ezért Osoke feláldozza magát, s a válás lehetőségét, s odaadja testét, a férfi ígéretéért cserébe. Igen ám, de este megjelenik a házukban Satou, aki nem is halt meg, mivel egy titkos üzenetet kellett átvinnie egy másik városba, ezért ruhát cserélt egyik társával, s őt ölte meg tulajdonképpen Naousuke. Ekkor pedig egy igazi dráma következik: Osoke szerelmével meg akarják ölni Naosukét csellel, de közben Osoke férje meg akarja ölni Satout, ismét.

Nos, elég morbid lesz a végeredmény, mivel mindketten véletlenül Osokét szurják le! S a hab a tortán, kiderül, hogy Naosuke és Osoke féltestvérek, mivel közös az édesanyjuk! Ezért Naosuke öngyilkos lesz, mivel ugye a saját féltestvérét vette el feleségül, s tette magáévá. Utolsó szavaival arra kéri Satout, hogy helyette ölje meg Tamiyát, s itt a the end. Ezután mát csak egy epizód van hátra a „Yotsuya Kaidan” című fejezetből.

Hát, mit kell mondjak, elég bizarr egy történet. Ebben a részben pl.: mindenki megjelent kísérteni, aki meghalt eddig, így eléggé hátborzongató epizód volt, bár a sok ismétlés (hogy ki hogyan és kiáltal halt meg), kicsit nekem nem jött be. Mindenesetre kiváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .