Megumi Toda: Ikenai Teacher, Iketeru Darling

Megumi Toda: Ikenai Teacher, Iketeru Darling

Megumi Toda: Ikenai Teacher, Iketeru Darling

Történet: Narita Izumi egy elsős középiskolás lány, aki a híres Ouka Akadémián tanul. Ő az osztály képviselője, nagyon szorgalmas, a tesztjei hibátlanok, emellett még persze gyönyörű is… de van egy kis titka…ez a titok nem mással, mint a 22 éves kémia tanárával kapcsolatos.

A tanár neve Tachibana Kouji, aki amellett, hogy nagyon jóképű, s minden diáklány egyenesen oda van érte, mégis állandóan csak egy nő jár az eszében…

Aki nem találta volna ki eddig, annak most elárulom: Izumi és Koujiszenszei együtt járnak! De természetesen kapcsolatukat titokban kell tartaniuk mindenki előtt, hiszen ha kiderülne, hogy egy 15 éves lány, a 22 éves kémia tanárával jár, ráadásul a város egyik leghíresebb középiskolájában, hatalmas nagy botrány lenne. Valószínű, hogy a szenszeit ezután elbocsátanák, a lányt pedig eltanácsolnák a sulitól.

De hogy egy kicsit megismerjük közelebbről két főhősünket: amint várható Izumi egy kedves, aranyos, naiv leány, ugyanakkor nagyon temperamentumos is tud lenni, ha kell. A szenszei pedig egy igazi macsó. Állandóan a szexen jár az esze, nagyon perverz egy alak, s minden helyen kész leteperni Izumit, legyen az akár a kémia szertár, vagy a „kihalt” tanári, stb.

Nos, kis szerelmes párunk mindennapjait követhetjük nyomon, s megtudhatjuk hogy milyen problémák, akadályok állnak szerelmük elé. Koujiszenszei egy tipikus férfi, mindig az ösztönei irányítják, nincsenek gátlásai, így Izuminak néha nehéz féken tartania, hiszen nagyon kell ügyelniük, hogy kis titkuk ki ne derüljön. Mivel a manga nagyon sok ecchi (nem kell megijedni, nem durva) jelenetet tartalmaz, ezért 16 éven aluliaknak nem ajánlanám.

Egy kis háttértörténet:

Hogyan is jött össze két hősünk? (Ez az első kötet, hatodik fejezetéből derül ki.)

Izumi általános iskolában is rengeteget tanult, kitűnő is volt, s minden álma volt, hogy bekerüljön az Ouka Akadémiára. Ezért még keményebben tanul, mint eddig, sőt még külön tanár is korrepetálja. Azonban ekkori tanára egy fogadást megnyerve két hétig nem tanítja, hanem helyette új tanára lesz (vajon ki?). S hát ki lett az új tanára, természetesen Koujiszenszei.

Így indult el ismeretségük. Persze kezdetben Izumi teljesen kiakadt ezen, hiszen egy link,  nem törődöm alaknak vélte új tanárát, de véleménye lassan megváltozott első csókjukig (a tanár úr elég érdekes pedagógiai módszereket alkalmaz tanítványaival szemben), mivel így akart inspirálni a lányt a nagyobb teljesítményre. S mikor elérkezett az utolsó közös napjuk, a szenszei érdekes kérdéssel állt elő: miért szeretne Izumi mindenáron az Ouka Akadémiára járni? A lány persze azonnal tudja a választ: viselni szeretné az akadémia tanulóinak egyenruháját, s rengeteg barátot akar szerezni magának.

De Izumi egy kicsit elbizonytalanodik, mert az a hír járja, hogy az akadémiára csak gazdag lányokat vesznek fel. A szenszei pedig hogy felvidítsa, elviszi az Oukába. Itt a kirakott egyenruhák közül fel is próbáltat egyet Izumival. Ekkor azonban rajta kapják őket, s felmenekülnek a tetőre. Izumi a menekülés közben pedig rájön, hogy szerelmes Koujiba, de úgy gondolja, hogy a szenszei úgyis csak egy diáklánynak látja. Hirtelen kirobban belőle minden, mikor rájön, hogy soha többé nem láthatja, bevallja érzelmeit. S hát meg történik, aminek meg kell történnie, s Izumi abban a hitben él, hogy most találkozhatott utoljára a férfival. Elérkezik a nagy nap, s Izumi az Ouka előtt áll, mint elsős, s hát kit pillant meg maga előtt hirtelen… természetesen Koujiszenszeit, s így indult el cseppet sem „hétköznapi” kapcsolatuk.

Megjegyzés: Nekem tetszett ez a manga, bár néhol kicsit túl perverz néha, de azért aranyosak benne a szereplők, meg romantikus is, aki azonban allergiás a kicsit csöpögős történetekre, annak nem ajánlom. A grafika pedig szép, s kidolgozott.

Adatok:

  • Mangaka: Megumi Toda
  • Megjelenés éve: –
  • Kiadó: Flower Comics
  • Terjedelem: 2 kötet
(Visited 73 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .