Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Paradise kiss 01. epizód

Paradise kiss (TV-sorozat; 2005)

Sikerült tisztán, angol felirattal megtekintenem a fent említett anime 1.epizódját, mely Yazawa Ai (Kagen no Tsuki című mangájáról híres) mangája alapján készült, s a történet a következő (az animében):

Hayasaka Yukari egy átlagos középiskolás, végzős, tehát 18 éves leányzó, akit egyszer csak 4 fura figura kezd el zaklatgatni, hogy legyen egy divatbemutató fesztiválon a modelljük. Ez a 4 „fura” alak, elég dizájnos, s általuk tervezett feltűnő ruhákban járkál, s persze, hogy Yukari megijed tőlük, s hallani sem akar az ötletükről. Ehhez hozzájön, hogy eddigi 18 éve alatt csak a tanulásnak szentelte az életét, nem járt bulizni, ahogy eddig láttam nincsenek barátai, félénk, de azért ha kell bátran odamondja másnak a véleményét.

De persze, mint minden shoujos animében egyszerűen gyönyörű, s kb 170cm magas, így modellnek teljesen tökéletes lenne ^^ . Mellesleg titkon szerelmes az egyik osztálytársába. Így 4 barátunk mindent megpróbál, hogy beszervezze ót Paradise Kiss nevű (hogy is fogalmazzam meg…) divattervező „boltjába”, ugyanis ők az egyik híres ilyen tervező suli hallgatói, s egy fesztivál keretén belül lenne, a záróvizsgájuk…

Akkor a tagokról: mivel Hayasaka alőször Nagasa Arashival találkozik, így őt mutatom be először. ^^ A stílusán eléggé látszik hogy egy rock együttesben énekel+gitározik, valamint kissé rémisztő kinézete van, mivel gémkapcsok vannak a szájába, szemöldökébe pirszingként tűzdelve… Egyébként pedig ő varrja a csoport által tervezett ruhákat.

Akkor ott van a baba arcú, kislányos Sakurada Miwako, akinek rózsaszín haja van, a nővére Japán egyik legújabban felfedezett, leghíresebb divattervezője. Nagyon aranyos lány, egy kis önbizalom hiánnyal. Ott van még Isabella, aki gyönyörűen van mindig kifesve, s elég extravagánzs ruhái vannak. Kedves, megértő, csendes lány, az ő feladata a ruhatervek részletes kidolgozása.

Végezetül a csoport oszlopos tagja, akit mindenki „Georgi„-nak hív (az eredeti nevét még nem sikerült kiderítenem). Az ő nagybátjának az üzletében rendezték be divat szalonjukat, ő tervezi a ruákat, s érdekesség hogy egy régi típusú, klasszikus kis kocsival száguldozik friss jogsijával, s eléggé rámenős srác. Öltözködése: fura kockás öltönyökben van általában. Nagy nehezen sikerül egy kis csellel rávennie hősnőnket, hogy legyen a modellje, szóval ért a nők nyelvén. ^^ Egy kis festék, és átalakítás, s egy Paradise kisses ruha felvétele után: Yukari rájön hogy tévedett velük kapcsolatban (az elején mondott rájuk pár nem valami szép dolgot), s most megbánta ezeket. ^^ S vége is az első résznek.

Az opening: a Lonley in Georgeus nagyon jó kis szám, s az animáció is kiemelkedő.

Adatok

(Visited 28 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .