Ai Mai Mi ! Strawberry Egg (TV-sorozat; 2001)

Ai Mai Mi ! Strawberry Egg (TV-sorozat; 2001)

Ai Mai Mi ! Strawberry Egg

Amawa Hibeki éppen most fejezte be tanulmányait, s minden vágya, hogy testnevelő tanári pályáját elkezdhesse. Már épp itt az ideje, hogy állást találjon, ugyanis albérletét már egy ideje nem tudta fizetni, így a tulajdonos -aki egyébként egy nagyon idős asszony, Ruru Sanjo, akit mindenki csak Ba-channak hív- már régóta rágja a fiú fülét, hogy mikor akar fizetni. Ezért Hibeki elhatározza, hogy jelentkezik tesi tanárnak a szomszédjukban lévő, Seito Sannomiya magániskolába, csak az a bökkenő, hogy az igazgatónő, Chieko Sannomiya-san férfi gyűlölő, így nem hajlandó alkalmazni. Hibeki pedig elhatározza, hogy megmutatja az igazgatónőnek, hogy egy férfi is lehet ugyanolyan jó tanár, mint bármely más nő. Ba-chan pedig rögtön a segítségére siet, s kitalál egy tervet, mellyel megleckéztethetnék ezt a nőszemélyt.

A terv a következő: Hibekit beöltözteti nőnek, s így kell jelentkeznie a testnevelő tanári állásra. Hibeki nagy nehezen, de belemegy az ötletbe, s így megszületik Amawa Hibeki-san, egy gyönyörű, céltudatos fiatal nő, aki diákjai érdekében mindenre képes. Hibeki ugyanis egy olyan tanár, aki szereti a munkáját, és a diákjait, így érdekükben többször is szembeszáll Chieko-sannal, aki kivátlképp a fiú tanulókkal elég igazságtalanul bánik. Hibeki-sensei pedig egyre népszerűbb lesz a diákok körében. Azonban a tanárikarban nem nézik valami jó szemmel a tevékenységét, főleg az igazgató helyettes, aki egy elég gyanakvó nő, s célja, hogy leleplezze Hibekit. A továbbiakban Hibeki cseppet sem nyugodt napjait követhetjük nyomon tanárként, hiszen ő férfi, s hát nehéz bizonyos helyzetekben nőnek lennie. Így nagyon sok komikus helyzetbe fog kerülni, úgyhogy poénokból nem lesz hiány! Mellette még szerepet kapnak az animében diákjai is:

Kuzuha Fuko, aki egy nagyon ügyetlen, naiv kislány, s már kezdetektől fogva rajong Hibeki-senseiért. Akkor ott vannak Fuko-chan barátnői: a nagyon erős, és hirtelen Fujio; a mindig a fiúkkal foglalkozó Miho; a csendes és szemérmes Seiko. Mellettük szerepel még Akira is, aki egy zárkózott, csendes srác, s szerelmes Fukóba, valamint az ő két tökelütött haverja. A lányok napjait pedig Hibeki két lakótársa teszi még izgalmasabbá, egy idős vénember, és egy 30-40 év körüli eladással foglalkozó férfi, akik titokban a magániskola lány tanulóit szokták fotózgatni (na vajon milyen képek lehetnek azok), és kukkolni, szóval nagyon de nagyon perverzek, így Ba-chan szokta őket „féken” tartani nap mint nap, így tovább fokozódnak a komikus jelenetek.

A történet nagyon vicces, s szórakoztató, bár azért van benne egy pár szomorú jelenet is, mely általában Fuko-channel kapcsolatos. Az animáció egész szép, színes és élénk, bár néha egy kicsit nyers. A zene is elég kellemes, pontosan illik az anime hangulatához. Akik szeretik a vicces, enyhén ecchis történeteket, ahol a főszereplő akarata ellenére is gyakran arcpirító helyzetekbe kerül, annak érdemes megnéznie mind a 13 részt, jó szórakozási lehetőséget nyújthat számára.

Adatok

  • Japán cím: Ai Mai Mi! Strawberry Egg;
  • Angol cím: I My Me! Strawberry Egg; 
  • Típus: TV-sorozat;
  • Terjedelem: 13 rész (13×25 perc); 
  • Műfaj: vígjáték+ enyhén ecchis; 
  • Megjelenés éve: 2001;
  • Studio: TNK; 
  • Forgalmazza: Geneon Entertainment; 
  • Animáció: Yanasawa Tetsuya; 
  • Karakter dizájn: Fujii Maki; 
  • Rendezte: Yamaguchi Yuji; 
  • Zene: Nozaki Keiichi; 
  • Vágó: Kobayashi Yasuko
(Visited 42 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .