Boys be (TV-sorozat; 2000)

Boys be (TV-sorozat; 2000)

Boys be (TV-soroza; 2000)
Boys be (TV-sorozat; 2000)

A történet főszereplője Kanzaki Kyoichi, egy 17 éves középiskolás fiú. Álma az, hogy egyszer híres festő lesz. Van egy nagyon jó gyerekkori barátja, Nitta Chiharu, aki iránt az utóbbi időben egyre mélyebb érzelmeket kezd el táplálni. Mivel elég félénk, s egy kicsit szégyenlős fiú, így érzelmeit nem meri bevallani Chiharunak. De a történet nem csak róla, hanem barátairól is szól. Ott van Makoto, a kicsit perverz fiú, akinek az a hobbija, hogy a suliból minden lányról összegyűjt különböző adatokat, barátnőszerzés céljából, s ezeket az infókat, más fiúknak is kiadja megfelelő fizetség fejében. Szokása még, hogy Chiharut „yeti”-nek szólítja, ugyanis a lány nagyon jó sportoló, s egészen fiús alkata van. Így ők ketten mindig harcban állnak egymással, civakodnak, s ugratják a másikat. Kyoichi másik haverja Kenjo Yoshihiko, aki a bézball csapat sztárja, igazi kemény fiú, de azért a szíve aranyból van.

A történet során őket, s a lányokhoz fűződő kapcsolataikat követhetjük nyomon. Mellettük még megismerhetjük Chiharu két barátnőjét: Yumit, aki szemüveges, s nem igazán a fiúk kedvence, valamint a szuper aktív Akit, aki mindig lelkesedik valamiért. A történet mind a hatuk szerelmi életét nyomon követi, de a főszerep, Chiharu és Kyoichi szerelmének jut. Vajon Chiharu viszonozni fogja Kyoichi szerelmét? Mivel gyerekkoruk óta ismerik egymást, így elég nehezen teszik meg a kezdő lépéseket egymás irányába. Sok mindenen keresztül fognak menni, mivel egyikük sem biztos a saját érzéseiben, ráadásul rengeteg szerelmi háromszög is meg fogja nehezíteni egymásra találásukat.
A történet fordulatos, sosem lehet tudni, hogy mi fog történni, s hogy Chiharu és Kyoichi szerelme elé milyen akadály gördül. Az anime emellett komoly mondanivalóval is rendelkezik, ugyanis a felnőtté válásról szól, arról hogy döntéseinkért felelősséget kell vállalnunk, s komolyan kell vennünk az életet, s álmainkat. Minden szereplő személyiségét közelebbről megismerhetjük. A sorozat érdekessége még, hogy 4 nagyobb fejezetre lehet osztani, a 4 évszaknak megfelelően. Minden egyes évszak újabb és újabb tapasztalatokat, érzelmeket, kalandokat nyújt hőseink számára, s megfigyelhetjük hogy 1 év elteltével mennyit fejlődött gondolkodásmódjuk, s hogy mennyit komolyodtak. Az animáció egész jó, bár nem az a nagyon kiemelkedő, a zene pedig kellemes, illik az anime hangulatához. A romantikus alkotások kedvelőinek ajánlott megnéznie ezen animét.

Adatok

  • Cím: Boys be ;
  • Típus: TV sorozat ;
  • Terjedelem: 13 epizód ;
  • Műfaj: vígjáték, romantikus dráma, hétköznapi történet ;
  • Megjelenés éve: 2000 ;
  • Studio: Hal Film Maker ;
  • Forgalmazza: Rightstuf
(Visited 37 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .